Άρχισαν τα όργανα και μάλιστα με πλούσιο ρεπερτόριο! Τα εμπόδια που καλούνται να ξεπεράσουν οι ομάδες είναι πολλά και τα προβλήματα δυσθεώρητα. Σύμφωνα με πληροφορίες πολλές είναι εκείνες οι ομάδες που σε πρώτη φάση δεν μπορούν να καλύψουν το μεγάλο θέμα της εγγυητικής επιστολής προς την ΕΕΑ.

Ούτως ή άλλως θα περιθώρια ήταν μικρά για να καλυφτεί το μεγάλο ποσό των 150.000 χιλιάδων ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες το σοκ μετά τα πρώτα στοιχεία που άρχισαν να διαρρέουν από την ΕΕΑ προς την διοργανώτρια είναι μεγάλο! Πάνω από 10 ομάδες δεν είναι νομότυπες ως προς την εγγυητική επιστολή και υπάρχει μεγάλο θέμα! Για αυτό τον λόγο η διοργανώτρια ανακοίνωσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 21/7 όπου εκτός των άλλων πολλών προβλημάτων θα συζητηθεί και το καυτό θέμα των αδειοδοτήσεων!

Πάντως, μετά το αρχικό σοκ υπάρχει έντονος προβληματισμός για το πως θα λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα σε ένα πρωταθλήματα που στην κυριολεξία μπορεί να τιναχθεί στον αέρα. Όπως είναι φυσικό υπάρχουν πιέσεις για να κάνει πίσω ο Υφυπουργός και να δοθεί μια παράταση για να μπορέσουν οι ομάδες να συμπληρώσουν τους φακέλους τους.    

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε για την Τετάρτη η Super League 2.

Στο συγκεκριμένο Δ.Σ. θα συζητηθεί το αίτημα πολλών ΠΑΕ για τις μεταγραφές παικτών αλλά και ανανεώσεων που δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν με τις αλλαγές  που έγιναν έως τις 30/6. Παράλληλα θα συζητηθεί και το ηλικιακό των παικτών που είναι άνω των 25 και δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαιά τους έως τις 30/6.

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 21.7.2021 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2 – Football League, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα ημερησίας διάταξης:

Aδειοδότηση των ΠΑΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.