Τα προβλήματα για την SL2 δεν σταματούν, καθώς ανακλήθηκαν τα δελτία 31 ποδοσφαιριστών έξι ομάδων μετά από καταγγελία της ΑΕΛ. Σας θυμίζουμε ότι οι 6 σύλλογοι προβιβάστηκαν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς κριτήρια αδειοδότησης λόγω της αναδιάρθρωσης.

Στην προσφυγή των 6 στο Διαιτητικό Δικαστήριο που εκδικάστηκε σήμερα (21/10) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της EΠΟ, ο νομικός εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Βασίλης Σαράκης δήλωσε:

 «Η ΕΠΟ ανταποκρίθηκε σε εκτέλεση δική σας απόφασης. Θεωρούμε την απόφαση εσφαλμένη γι’ αυτό καταθέσαμε σήμερα αίτηση αναψηλάφισης. Στηρίχθηκε σε ένα μη υπαρκτό περιστατικό δήθεν απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 24/6 σύμφωνα με την οποία ορίστηκε η διαδικασία αδειοδότησης. Παραπλανήθηκε το δικαστήριο σας από ψευδή ισχυρισμό αντιδίκου για υποτιθέμενη ύπαρξη τέτοιας απόφασης» ανέφερε ο νομικός της ΕΠΟ Βασίλης Σαράκης. 

 Μάλιστα και ο έτερος νομικός της ΕΠΟ, Νικόλαος Μπάρδης ανέφερε τα ίδια προκαλώντας την αντίδραση του νομικού Αργύρη Λίβα: «Αν κατάλαβα καλά δήλωσαν ότι η απόφαση της 24/6 με βάση την οποία ανακαλέσατε τα δελτία δεν υπάρχει, είναι πρωτοφανές. Ταλαιπωρούμαστε όλοι από μια απόφαση που δεν υπάρχει».

Ουσιαστικά η ΕΠΟ ισχυρίστηκε ότι δεν προβλέπεται από την ΕΕ να μπουν ομάδες στη SL2 που πήραν την άνοδο από τη Football League, μετά από διαδικασία αδειοδότησης. 

Πηγή: metrosport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.