Δεν έχει τέλος αυτό που συμβαίνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε SL2 και FL. Η απόφαση του διαιτητικού δικαστήριο υπέρ των Χανίων για μια SL 2 των 12 ομάδων έφερε τα πάνω κάτω και την αναδιάρθρωση τούμπα! Οι πιέσει είναι αφόρητες  και το γαϊτανάκι δεν λέει να σταματήσει! Ο κος Αυγενάκης απαντά, το ίδιο κάνει και ο Λεουτσάκος.

Οι ομάδες της FL συνασπίζονται μαζί με τους “8” της Γ΄ Εθνικής και πιέζουν για μια ενιαία κατηγορία των δύο ομίλων (Βόρρας -Νότος). Το μόνο σίγουρο είναι ότι  υπάρχει αδιέξοδο, αφού κάθε ομάδα πλέον με το δεδικασμένο των Χανίων μπορεί να προσφύγει στο διαιτητικό και να προσβάλει τις αποφάσεις που θα παρθούν με γνώμονα πάντα τις προκηρύξεις.

Με λίγα λόγια ο θεός να βάλει το χέρι του! Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στην FL υπάρχουν 14 ομάδες + οι 8 από την Γ΄ Εθνική = 22! Αργά το βράδυ της Κυριακής ακούστηκε το σενάριο να γίνει η FL σε δύο ομίλους των 11 ομάδων! Αν συμβεί αυτό, τότε θα υπάρξουν εκ νέου προσφυγές και ούτω καθεξής από τις ομάδες που θα δουν να υποβαθμίζεται πλήρως αυτή η κατηγορία!   

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.