Άσχημα παιχνίδια παίζει η ζωή που αφήνει το ποδόσφαιρο να περνά σε 2η μοίρα. Η ειδηση έπεσε και σόκαρε τους πάντες στο νησί της Ζακύνθου! Ένα ζακυνθινόπουλο 15 ετών ανερχόμενος ποδοσφαιριστής που έκανε προπονήσεις με την ομάδα της Ζακύνθου, διαγνώστηκε με Λεμφοβλαστική λευχαιμία!

Ο Κωνσταντίνος Πατίρης είναι έτοιμος από εδώ και πέρα να δώσει τον δικό του αγώνα και ευελπιστούμε όλοι να βγει νικητής! Κοντά του αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι η οικογένεια του, εκεί στο Ογκολογικό  Παίδων «Ελπίδα» στην Αθήνα. Η οικογένεια σε πρώτη φάση κάνει έκκληση για αίμα και για αιμοπετάλια. Όποιος ή όποια επιθυμεί να δώσει αίμα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου μπορεί να απευθυνθεί αναφέροντας τον όνομα του παιδιού. ΠΑΤΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. Από εκεί και πέρα όποιος ή όποια θέλει να δώσει αιμοπετάλια μπορεί να το κάνει μόνο στο νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα».

Ο Κωνταντίνος πριν λίγες ημέρες και ενώ έκανε προπόνηση με την ομάδα της Ζακύνθου, ανέβασε πυρετό, οι πρώτες εξετάσεις που έγιναν στη ζάκυνθο δεν έδειξαν κάτι το πολύ ανησυχητικό. Στην Αθήνα όμως οι αιματολογικές έδειξαν ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά είναι στο αρχικό στάδιο ήπιας μορφής.

Ο ποδοσφαιριστής από εδώ και στο εξής θα πρέπει να ακολουθήσει μια θεραπεία αρκετών μηνών, έτσι ώστε να επιστρέψει και πάλι δυνατός στην ιδιαίτερη πατρίδα του και φυσικά στο ποδόσφαιρο το οποίο και αγαπά. Πρόκειται για ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ζακυνθινού ποδοσφαίρου με την ομάδα της Ζακύνθου να έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον εντάξει στον δυναμικό της.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.