Εκατοντάδες κόσμου χειροκρότησαν τους επιδέξιους οδηγούς που τα έδωσαν όλα για να ανέβουν στο βάθρο!

Νικητής ήταν ο Ζακυνθινός Γιώργος Κορωνιός με  NISSAN 200XS, 2o o Tσέλιος Νίκος με MAZDA X8 και 3ος ο Ζηλιπηνάκης Νίκος με BMW Ε 30…

Έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον Λεωνίδα Κουτσούκη

 

Μεγάλη επιτυχία είχαν στην πίστα της Λιθακίας οι αγώνες για τον 5ο γύρο του πρωταθλήματος Driff… πλήθος κόσμου χειροκρότησαν τους 30 διαγωνιζόμενους που με υψηλές τεχνικές και με την εμπειρία που διαθέτουν έφτασαν τα αμάξια τους στα όρια τους με τα λάστιχα να παίρνουν στην κυριολεξία φωτιά!

1Ο συμμετέχοντες από το Ζάκυνθο και 22 από άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως Πύργο, Καλαμάτα. Αθήνα και Κρήτη έδωσαν τόνο ένταση και χρώμα στην όλη εκδήλωση που κράτησε έως το ξημέρωμα της Κυριακής!  Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ζακύνθου, η οποία έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για να μην λείψει τίποτα στους οδηγούς.

Ο πρόεδρος της ΑΛΕΖ κ. Μαλούχος αναφέρθηκε για τον αγώνα, σημειώνοντας ότι συνδυάστηκε και με την οριστική άδεια που εξασφάλισε η πίστα της Λιθακιάς, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την πρωτοβουλία να διατεθούν έσοδα για τον Λεωνίδα Κουτσούκη. «Είναι μια πολύ σημαντική μέρα διότι την περασμένη Παρασκευή πήραμε και την οριστική άδεια λειτουργίας για την πίστα. Είναι ένα όνειρο ζωής για μας. Να τονίσουμε ότι η Λέσχη από τα έσοδα της θα συνεισφέρει ένα σημαντικό ποσό για τον Λεωνίδα».

Δύσκολες προσπάθειες από τους οδηγούς Στο αγωνιστικό κομμάτι οι συμμετέχοντες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, προσπαθώντας να κάνουν όσο πιο εντυπωσιακές κινήσεις μπορούσαν με το αυτοκίνητο τους και ικανοποίησαν τους περίπου 500-600 θεατές που βρέθηκαν στη Λιθακιά από νωρίς το απόγευμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι νικητής του 5ου γύρου του πρωταθλήματος Driff αναδείχτηκε ο Ζακυνθινός Γιώργος Κορωνιός με Nissan 200 xs, στο βάθρο και στην 2η θέση ανέβηκε ο Τσέλος Νίκος με Mazda x8 και στην 3η θέση ανέβηκε ο Σηλιμπινάκης Νίκος με BBW Ε 30

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.