Στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού άρχισε το μεσημέρι της Δευτέρας την προετοιμασία του ο ΑΟ Τσιλιβή, εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η πρώτη της ομάδας του Πλάνου πραγματοποιήθηκε στις 3 η ώρα και μέσα σε υψηλές θερμοκρασίες και αυτό γιατί η πλειοψηφία των παικτών της ομάδας εργάζεται το απόγευμα στον τουριστικό τομέα.

Στην ανεπίσημη πρώτη της ομάδας απουσίαζε ο προπονητής Πέτρος Τσούκλης ο οποίος θα βρίσκεται στο νησί την Τετάρτη 21 Αυγούστου. Ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός παρακολουθεί το διήμερο 19-20 σεμινάρια προπονητικής. Την εκγύμναση ανάλαβε να φέρει εις πέρας ο γυμναστής της ομάδας Κώστας Γιαννακίδης. Στο πρώτο αυτό “ραντεβού” το παρών έδωσαν οι παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας Λιβέρης, Γεωργίου, Κακολύρης, Χαρακτινός, Κόκας, Ελέζι, Μπαγιαμπλάρι, Πομώνης, Βλαδίκας, συμμετείχαν ο Γιάννης Μαρίνος και ο Παναγιώτης Παπαγιάννης ο οποίος ανήκει στον Αίολο Σαρακηνάδου.. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν θα βρίσκονται στο νησί στο τέλος της εβδομάδας.

Από τη διοίκηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Αλέκος Σπίνος, ο υπεύθυνος του Αστέρα Πλάνου και μέλος του ΑΟ Τσιλιβή Διον. Πομώνης και τα μέλη του Δ.Σ. Νίκος Παπαναγιώτου και  Κώστας Κέρι (ΦΩΤΟ).

Αφήστε μια απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.