Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ζάκυνθος Στέλιος Γούναρης. Για το γήπεδο για τους εθελοντές φίλους για τις υπόλοιπες ομάδες για τον Ραφαήλ Πέττα και Κώστα Κάρδαρη αλλά και για τους μεγάλους διαχρονικούς χορηγούς της μονάδας Τον χρήστο Ξένο (Καπετάνιο) την Χριστίνα Τετράδη και φυσικά για την επικείμενη χορηγία της Pimana του Κατάρ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Γενική συνέλευση του ΑΠΣ Ζάκυνθος στην αίθουσα του κινηματογράφου ¨Φώσκολος”. Eπί της ουσίας δεν βγήκε κάτι και από αυτή την 3η κατά σειρά Γενική Συνέλευση. Λιγοστός ο κόσμος που έδωσε το παρόν. Ο  Πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Γούναρης ήταν αυτός που πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει αυτή την στιγμή ο σύλλογος και πως μπορεί να βγει από τον δύσκολο οικονομικό δρόμο.

Ο κος Γούναρης τόνισε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει σε αυτή την φάση που δεν είναι άλλο από την μηδενική βοήθεια του κάθε ενεργού μέλους της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΣ Ζάκυνθος  μίλησε για την ύπαρξη ενός ισχυρού διοικητικού συμβουλίου που θα μπορεί να τρέξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. “Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος είναι η μεγάλη ομάδα του νησιού τόνισε,  και δεν μπορεί να βρίσκεται πίσω από άλλες ομάδες, Πρέπει να σηκώσει κεφάλι ο Σύλλογος. Το καλοκαίρι είναι δύσκολη σαιζόν και το “κουπί” το τραβάνε λίγοι στην ομάδα. Ήταν γενικά μια δύσκολη κατάσταση, παρασύρθηκα που μίλησα για τους Μ… ακες που τελείωσαν. Ήταν μια δήλωση πάνω σε ακραίες ψυχολογικές καταστάσεις” τόνισε με έμφαση και συνέχισε λέγοντας:  “θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την κα Χριστίνα Τετράδη που βοήθησε τα μέγιστα με την σίτιση και την στέγαση των ποδοσφαιριστών μας. Ήταν και θα είναι πάντα δίπλα μας.

Για τα φιλικά δεν θέλω να πω τίποτα, η ομάδα θα είναι έτοιμη στις 22 Σεπτεμβρίου. Για τον Στάθη  Καραμαλίκη ότι και να πω είναι λίγο είναι ο άνθρωπος που κρατά την ομάδα χωρίς γυμναστή και δεν έχουμε μιλήσει καθόλου στο οικονομικό τομέα. Την επόμενη εβδομάδα θα λύσουμε και το θέμα του γυμναστή στις προπονήσεις”

Για το θέμα του Γηπέδου ο κος Γούναρης δήλωσε ότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση  “Πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι. Με την προηγούμενη δημοτική αρχή η ομάδα έχασε τα κεκτημένα της και αντί να κάνει βήματα εμπρός έκανε προς τα πίσω. Το γήπεδο είναι σε ΑΘΛΙΑ  κατάσταση αυτή την στιγμή, Μίλησα με τον γεωπόνο και που είπε ότι σε 20 ημέρες με τα ισχύοντα θα έχει φύγει το χορτάρι θα φύγουν τούφες!  Το πρόβλημα θα το έχουμε εμείς γιατί όλοι οι άλλοι είναι φιλοξενούμενοι στο συγκεκριμένο χώρο. Προχθές Παρασκευή έκαναν διπλές προπονήσεις στο χορτάρι τόσο το Τσιλιβή όσο και η Γυναικεία ομάδα! ¨και κατέληξε λέγοντας: “Απίστευτο και όμως αληθινό! 5 προπονήσεις σε μια ημέρα πράγματα αδιανόητα για την ομάδα και για το γήπεδο”.

Επίσης αναφέρθηκε στις μετακινήσεις των ομάδων με τα πλοία της γραμμής. “Ένα άλλο σοβαρό θέμα είναι οι μετακινήσεις των ομάδων με το καράβι της γραμμής. Πηγαίνουν όλοι στον κο Θεοδόση και ζητάνε χάρες. Θέλουν όλοι να γίνουν όμοιοι μας. Η Ζάκυνθος είναι από το 1960 και η μόνη ομάδα που έφερνε κόσμο στο νησί. Πρέπει λοιπόν να περιφρουρήσουμε αυτό το θέμα για την ομάδα μας”.

Ο Πρόεδρος της ομάδας μίλησε και για τα μέλη:  “Θα ήθελα να αναφερθώ στα μέλη μας που αυτή την στιγμή μπορεί να μας βοηθήσουν με τις κάρτες διαρκείας, ας σχηματίσουμε ένα πυρήνα που θα μπορεί να κινήσει τις κάρτες θα είναι μεγάλη βοήθεια για την ομάδα μας”

ο Κος Γούναρης αναφέρθηκε στο γιατί η ομάδα δεν έκανε πρόταση στο να κρατήσει στο νησί δύο ποδοσφαιριστές τον Πέττα και τον Κάρδαρη. ” θέλω να αναφερθώ σε δύο αξιόλογους ποδοσφαιριστές που δεν είναι στην ομάδα. Αναφέρομαι στον Ραφαήλ Πέττα και στον Κώστα Κάρδαρη. Δυστυχώς δεν είχε χρήματα η ομάδα να τους κρατήσει και έτσι οι παίκτες πήγαν σε άλλες ομάδες. Ούτε καν πρόταση δεν τους κάναμε αφού και οι δύο είχαν προτάσεις πολύ υψηλές οικονομικά για τα δικά μας τα δεδομένα. Ο Κάρδαρης έκλεισε νωρίς, ο Πέττας όμως μας περίμενε έως το τέλος Αυγούστου.  Είναι δύο κομμάτια της ομάδας μακάρι κάποια στιγμή να έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τους εντάξουμε και πάλι στο δυναμικό μας και αυτή την στιγμή λείπουν από την ομάδα μας” 

Με καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Χρηστό Ξένο (Καπετάνιο). “Ο Καπετάνιος ήταν για πολλά χρόνια ο μεγαλύτερος χορηγός ότι και να πω είναι λίγο. Όπως μαθαίνω από το κο Πυλαρινό θα μας βοηθήσει για φέτος με 12 δωμάτια. Μια μεγάλη βοήθεια από έναν φίλο του ζακυνθινού ποδοσφαίρου και φυσικά της ομάδας μας.

Τέλος,  ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ζάκυνθος αναφέρθηκε στην απόφαση της Pimana να βοηθήσει με μορφή χορηγίας την ομάδα.” Είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι υπάρχει η απόφαση της Pimana για να μας βοήθησε,  για να μπει χορηγός στην φανέλα . Μίλησα τηλεφωνικά με τον κο Τζαμάλ και μου γνωστοποίησε την απόφαση της εταιρίας να βοηθήσει την ομάδα της Ζακύνθου. Αυτό είναι το μεγάλο γεγονός της σημερινής ημέρας. Οι άνθρωποι θέλουν να μας βοηθήσουν και αυτό είναι μια τεράστια βοήθεια για τον σύλλογο μας αυτή την στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω το κο Τζαμάλ Ζοράτλυ τον εκπρόσωπο της Pimana και φυσικά τον Μάκη Πυλαρινό.”

Στην συνεχεία τον λόγο πήρε ο Κος Κορωνιός ο οποίος αναφέρθηκε στο οικονομικό σκέλος της ομάδας ζητώντας ο ίδιος να υπάρξει εγρήγορση και συνένωση έτσι ώστε να επιτευθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Στο τέλος θα γίνει όπως είπε αποτίμηση των εσόδων και εξόδων αφού υπάρχει βιβλίο με αναλυτικές καταστάσεις.

Χρίστίνα Τετράδη: Πάντα θα είμαι δίπλα σας…

Στην αίθουσα παραβρέθηκε έστω και για λίγα λεπτά η κα Χριστίνα Τετράδη η οποία πήρε τον λόγο και είπε τα εξής:  Χαίρομαι που είμαι κοντά σας ειλικρινά, Συγχαρητήρια για την σημαντική δουλειά που κάνετε στην ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να βοηθώ σε δύσκολες στιγμές. Πάντα θα είμαι δίπλα σας σε ότι και να χρειαστείτε. Σας ευχαριστώ 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.