Στο νησί μας θα βρίσκεται την Τρίτη 2/7 ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός ο οποίος θα εγκαινιάσει αθλητικά έργα που έγιναν από την κυβέρνηση ενώ το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους.

Για την άφιξή του είχε ενημερώσει ο βουλευτής Σταύρος Κοντονής κατά τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μαζί με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την Πα ρασκευή 21 Ιουνίου στο Διοικητήριο, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης των εθνικών εκλογών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου και πρώην υπουργός κ. Σταύρος Κοντονής γνωστοποιεί ότι την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 12:30, στο Πνευματικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό. Στο πλαίσιο της συνέντευξης θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων στον αθλητισμό, τόσο γενικά, όσο και ειδικότερα στη Ζάκυνθο τα τελευταία χρόνια ενώ παράλληλα θα ανακοινωθεί ο σχεδιασμός για την προσεχή περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.