Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων, καθώς φαίνεται ότι η υπόθεση τραβάει στα άκρα. Το σχοινί τεντώνεται και από τις δυο πλευρές (Αυγενάκης-Ενώσεις), με αποτέλεσμα να είναι θέμα χρόνου να σπάσει. Πριν από λίγο, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, πέρασε στην αντεπίθεση με εγκύκλιο που έστειλε στις κατά τόπους περιφέρειες.

 Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Δεν θα χορηγούνται άδειες τέλεσης αγώνα από τις οικείες περιφέρειες. Και με αυτό τον τρόπο, θα καθίσταται αδύνατη η συμμετοχή ομάδων στα πρωταθλήματα. Οι ομάδες που θα παίζουν θα κινδυνεύουν να δεχθούν μια ένσταση, όπως πέρσι ο Πανθουριακός από τον Πανηλειακό. Και στη χειρότερη περίπτωση, αν η Κυβέρνηση θέλει να το τραβήξει στα άκρα, θα στέλνει αστυνομικές δυνάμεις στα χωριά, προκειμένου να εμποδίζουν την τέλεση των ποδοσφαιρικών αγώνων, εάν θα μπορέσει να πειθαρχήσει τους Δημάρχους της χώρας να μην χορηγούν παραχωρητήρια. Ο Λευτέρης Αυγενάκης περνάει στην… αντεπίθεση και τραβάει τα άκρα.

«Εμείς θα παίζουμε και ας μας συλλαμβάνουν κάθε Κυριακή αυτόφωρο», ανέφερε στο ilia.news πριν από λίγο ένας πρόεδρος ΕΠΣ.

Η εγκύκλιος Αυγενάκη

Οι ομάδες που δεν έχουν ενταχθεί στο Μητρώο δε θα μπορούν να αγωνίζονται στους επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου ούτε φυσικά να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο Αυγενάκης έστειλε διευκρινιστική εγκύκλιο στις περιφέρειες, με τίτλο «Διευκρινίσεις σχετικά με την χορήγηση άδειας τέλεσης αθλητικής συνάντησης του άρθρου 56Δ του ν. 2725/1999 και παραχώρησης αθλητικών εγκαταστάσεων». Οι Περιφέρειες, υποχρεωτικά θα ενημερώσουν τους Δήμους.

Σε αυτή αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «… Αθλητικό σωματείο που δεν πληροί τις ανωτέρω προϋποθέσεις δεν μπορεί να χορηγηθεί άδεια διεξαγωγής αθλητικής συνάντησης».

Πηγή: ilia.news

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.