Το απόγευμα της 30ης του Γενάρη η Επιτροπή Δεοντολογίας συνεδρίασε για να δικάσει την υπόθεση της καταγγελίας της Αναστάσιας Κορφιάτη (πρώην) μέλους της ΕΠΣ Ζακύνθου κατά της ίδιας της Ένωσης για παράβαση του κώδικα που αφορά την προκήρυξη του πρωταθλήματος και τις παραλείψεις από την πλευρά της διοργανώτριας. Μια καταγγελία που πραγματικά δημιούργησε έντονες αντιπαραθέσεις στην Ένωση.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας λοιπόν, δίκασε την συγκεκριμένη υπόθεση και αποφάνθηκε ότι η διοργανώτρια έπραξε τα δέοντα και οι αιτιάσεις της καταγγέλλουσας περί μη τήρησης εγγράφων και πρακτικών κρίθηκαν αβάσιμες καθώς αποδείχτηκε ότι η Ένωση τηρούσε τα πρακτικά και ως εκ τούτου δεν υπήρξε καμιά παραβίαση του καταστατικού της Ένωσης για να είναι πειθαρχικά ελεγκτέα κατά τις διατάξεις των άρθρων 13 και 15 του Κώδικα Δεοντολογίας .

Τέλος επισημαίνεται ότι η προφανής παραδρομή που αφορούσε την ημερομηνία της συνεδρίασης του δ.σ. δεν άσκησε καμιά επιρροή στην λειτουργία της Ένωσης ούτε και των μελών -Σωματείων της. Κατ΄ ακολουθία των ανωτέρω, δεν φέρεται να στοιχειοθετείται εν προκειμένω πράξη τελεσθείσα από το πειθαρχικώς διωκόμενο σωματείο με την επωνυμία «ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ», παραβιάζουσα τις διατάξεις των άρθρων 13 και 15 του Κωδ. Δεοντ. Για τους λόγους αυτούς, η υπόθεση πηγαίνει στο αρχείο της Επιτροπής.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.