Στην Πάτρα και στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο για το “Φεστιβάλ αθλητισμού”  βρέθηκαν οι Ακαδημίες της Δόξας Πηγαδακίων και του Κερίου στα πλαίσια του προγράμματος ΟΠΑΠ. Οι μικροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το μεγάλο ποδοσφαιριστή Κρίστοφ Βαζέχα αλλά και άλλες σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Δόξας Πηγαδακίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ”Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι την Κυριακή τα τμήματα του συλλόγου μας από την ακαδημία , κ8 , κ10 και κ12 με 34 αθλητές , και με παρουσία των προπονητών μας κυρίου Ψάρρη και κυρίου Βερτζάγια, μαζί με 15 γονείς και με παιδιά και από την συνεργαζόμενη ακαδημία του Κεριού, συμμετείχαμε για μια ακόμη χρόνια στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ , και στο φεστιβάλ αθλητισμού στο Παμπελοπονησιακό στάδιο.

Είχαμε την χαρά, να συμμετάσχουμε σε μια γιορτή του αθλητισμού, με την παρουσία πολλών ακαδημιών από την Δυτική Ελλάδα, και με κορυφαίες προσωπικότητες όπως ο Κρίστοφ Βαζέχα , από τον όποιο μάλιστα τιμηθήκαμε, ως ακαδημία.

Ευχαριστούμε τα στελέχη του προγράμματος του ΟΠΑΠ, και δίνουμε ξανά ραντεβού του χρόνου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.