Η ΑΕΛ συνέχισε να ακολουθεί τον δρόμο της ανόδου, προσπερνώντας με 3-0 το εμπόδιο του Μακεδονικού. Την ίδια ώρα, για την 4η αγωνιστική των playoffs ανόδου στη Super League 2, ο Ηρακλής είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα να ισοφαρίζει στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.
Σε ένα ακόμα ματς η ΑΕΛ ήταν ισοπεδωτική. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τα playoffs ανόδου της Super League 2, η ομάδα του κάμπου επικράτησε με 3-0 του Μακεδονικού.

Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν © Eurokinissi
Το προβάδισμα για τους γηπεδούχους έδωσε στο 14ο λεπτό ο Μουτίνιο, για να ακολουθήσει ο Πασάς στο 21ο λεπτό και να κάνει το 2-0. Η χαριστική βολή ήρθε στο 80′, όταν ο Σιατραβάνης σκόραρε για το 3-0 της ομάδας του. Πλέον οι βυσσινί βρίσκονται πολύ κοντά στην άνοδο, μετά και το δώρο του Ηρακλή.
Πληγώθηκε στο φινάλε ο Γηραιός
Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, όμως οι Ηπειρώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με γκολ στις καθυστερήσεις, οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.
Στο 16ο ο Κούστα έκανε το 1-0 και ακολούθησε ο Τσιριγώτης στο 45+1′ για να δώσει καθαρό προβάδισμα στον Γηραιό. Ο Χέινριχ στο 62′ ήταν εκείνος που μείωσε σε 2-1, για να έρθει στο 90+2′ ο Μάντζης και να πετύχει την ισοφάριση του συλλόγου του.
Η βαθμολογία στα playoffs ανόδου της Super League 2:
- ΑΕΛ 32 (4 αγώνες)
- Ηρακλής 23 (3 αγώνες)
- ΠΑΣ Γιάννινα 18 (3 αγώνες)
- Μακεδονικός 17 (3 αγώνες)
- Καμπανιακός 16 (3 αγώνες)
PLAY OUT
Ο ΠΑΟΚ Β’ πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του στα playouts του Α’ ομίλου της Super League 2, καθώς επικράτησε 1-0 του Διαγόρα στη Ρόδο. Ο Δικέφαλος αύξησε τη διαφορά του στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου πέτυχε ο Κωττάς από το τέταρτο λεπτό με κεφαλιά. Μάλιστα οι ασπρόμαυροι είχαν την ευκαιρία και για δεύτερο γκολ, όμως ο Ουρτάδο έστειλε την μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα στο 53′.
Ο Διαγόρας σε συνδυασμό με τη νίκη της Καβάλας έπεσε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα πάει στο Ανθή Καραγιάννη την επόμενη αγωνιστική για ένα ματς τελικό.
Διαγόρας (Τερζής): Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς (57′ Χνάρης), Σταματούλας, Νικολής, Δημόπουλος, Γαρουφαλιάς (46′ Παϊτάκης), Μπρέγκου (83′ Ολιβέρι), Μανωλάκης (46′ Αμπουντού), Τσιαντούλας (68′ Λιούμης), Σαλίνας, Μανιάς.
ΠΑΟΚ Β’ (Καραγεωργίου): Μπαλωμένος, Σινανάι, Μπαταούλας, Λαγωνίδης, Φίλων, Κωττάς, Γρόσδης, Τσοπούρογλου, Κανίς (75′ Γκιτέρσος), Χατσίδης (88′ Σνάουτσνερ), Ουρτάδο (75′ Σπυράκος).
Η Καβάλα πάει με προβάδισμα πριν από τον τελικό στην έδρα της
Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’ η Καβάλα νίκησε τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στην έδρα της, επικρατώντας 2-0 και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι αργοναύτες πέτυχαν τα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος.
Ο Κασέμι έδωσε το προβάδισμα στο 64ο λεπτό με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι και ο Γκέκας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Νταϊλάνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Παυλίδης): Μαντζάρης, Κλιγγόπουλος, Μιγενγκά, Κόλα (75′ Γ. Τουλίκας), Μακρυδάκης (63′ Δαλιανόπουλος), Μπάλλας (63′ Ομπιόχα), Νταϊλάνι, Μπούζας, Παπατόλιος (83′ Καραμπέρης), Γαϊτανίδης (75′ Νότας), Σαμπανίδης.
Καβάλα (Τάτσης): Αστράς, Κατσουλίδης (88′ Π. Δερμιτζάκης), Αναστασόπουλος, Τσαμούρης, Στίκας, Λέλεκας, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος (77′ Καζαντζίδης), Κασέμι (77′ Α. Δερμιτζάκης), Γκέκας (88′ Λάσα), Πόποβιτς (67′ Δημητριάδης).
Τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής
- Διαγόρας – ΠΑΟΚ Β’ 0-1
- Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Καβάλα 0-2
Η βαθμολογία των playouts του Α’ ομίλου
- 1. Νίκη Βόλου 16 (3 ματς)
- 2. ΠΑΟΚ Β’ 16 (3 ματς)
- 3. Καβάλα 13 (3 ματς)
- 4. Διαγόρας 11 (3 ματς)
- 5. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 5 (4 ματς)
*Υποβιβάζονται οι δύο ομάδες στη Γ’ Εθνική.
Η επόμενη αγωνιστική
- Καβάλα – Διαγόρας
- ΠΑΟΚ Β’ – Νίκη Βόλου
- Ρεπό: Εθνικός Νέου Κεραμιδίου
ΠΗΓΗ: sport24.gr