Σε θετικό κλίμα η συνάντηση στο Δημαρχείο Ζακύνθου

Στο Δήμο Ζακύνθου βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης, μέλη της διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος (ο πρόεδροςΣτέλιος Γούναρης και ο αντιπρόεδρος Νίκος Κοντονής), ώστε να συζητήσουν με τον δήμαρχο Παύλο Κολοκοτσά και τους συνεργάτες του, καποια από τα ζητήματα που είχαν προκύψει τον τελευταίο καιρό. Ας δούμε τι αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της δημοτικής αρχής (www.zakynthosgov.gr) για το θέμα:

“Σήμερα (9-3-2016) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Ζακύνθου, κ. Παύλου Κολοκοτσά και συνεργατών του, με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, κ.κ. Στέλιο Γούναρη και Νίκο Κοντονή, αντίστοιχα.

Η συζήτηση διεξήχθη σε φιλικό πνεύμα και αθλητικό πλαίσιο, και αφορούσε τη σωστή λειτουργία του δημοτικού σταδίου προς όφελος της Ζακύνθου και της ομάδας του ΑΠΣ, που προβάλλει το νησί μας σε όλη την Ελλάδα, μέσω της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β´ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε διεξοδικά τους παράγοντες της Ζακυνθινής ομάδας για τα έργα που πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών και τα οποία έχει εξαγγείλει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, με κύρια προτεραιότητα αυτό του φωτισμού, ώστε να έχει τη δυνατότητα ο ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ να δίνει βραδινούς αγώνες, που είναι μια από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια ομάδα Β´ Εθνικής.

Επίσης, έγινε ενημέρωση για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται, προκειμένου το δημοτικό στάδιο να συντηρείται και να λειτουργεί άψογα, με τον κ. Κολοκοτσά να επισημαίνει ότι το ετήσιο κόστος ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, χρήματα που καλύπτονται πλήρως από το Δήμο Ζακύνθου.

Συμφωνήθηκε ότι εις το εξής για το οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται θα υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του Δημάρχου Ζακύνθου και του προέδρου της ομάδας, κ. Γούναρη, ώστε να επιλύεται άμεσα.

Σκοπός του Δήμου Ζακύνθου είναι να συντηρηθούν όλα τα γήπεδα και οι λοιπές ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του νησιού μας, αφού αφορούν τη νεολαία μας, για την οποία ο Δήμαρχος έχει δείξει την ευαισθησία του καθ´ όλη τη διάρκεια της ζωής του”.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.