Ανοίγει ο δρόμος για την παραχώρηση του γηπέδου σε ιδιώτη. Αυτό που απομένει είναι το ¨”πράσινο φως” από το νομικό τμήμα της ΕΠΟ.

Επιφυλακτικός ο κόσμος του ποδόσφαιρου για την παραχώρηση του γηπέδου καθώς ακόμη κανείς δεν ξέρει πως και ποιους όρους θα δοθεί και φυσικά αν εχουν άλλες ομάδες την δυνατότητα να αγωνίζονται πλέον στο συγκεκριμένο γήπεδο.

 

Σε καλό δρόμο βαίνει το θέμα του Ενωσιακού γηπέδου Ζακύνθου. Ως γνωστό εδώ και αρκετό καιρό το γήπεδο που κάποτε ήταν το στολίδι του νησιού, παραμένει ανενεργό και έρημο….

Μην έχοντας άλλη  οικονομική δυνατότητα, τόσο η ΕΠΟ όσο και ο ίδιος ο Δήμος Ζακύνθου η ΕΠΣ του νησιού προσπαθεί να το ξαναλειτουργήσει παραχωρώντας  το σε ιδιώτη ο οποίος θα έχει την ευθύνη της ανάπλασης και επαναλειτουργίας του γηπέδου…

Η ΕΠΣ Ζακύνθου ζήτησε σε πρώτη φάση αν η ίδια η ΕΠΟ συναινεί σε μια τέτοια εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες χθες στα γραφεία της διοργανώτριας στο Γουδή συνεδρίασε η Επιτροπή και συναίνεσε το Ενωσιακό να παραχωρηθεί σε ιδιώτη. Ο άνθρωπος που θέλει το Ενωσιακό είναι ο Πρόεδρος του ΑΟ Κατασταρίου Αντώνης Ποταμίτης.  Ο κος Ποταμίτης είναι διατεθειμένος να βάλει χρήματα έτσι ώστε να λειτουργήσει ξανά το γήπεδο…

Αυτό που απομένει είναι την ερχόμενη Τρίτη  το νομικό τμήμα της ΕΠΟ να δώσει το πράσινο φως της παραχώρησης έτσι ώστε η ΕΠΣ Ζακύνθου να προχωρήσει το θέμα…

Σίγουρα αυτή την εξέλιξη θα την δουν με επιφύλαξη οι ομάδες και οι παράγοντες των ομάδων της πόλης  καθώς το οικόπεδο ανήκει στον Δήμο Ζακύνθου και είναι φυσικό όλοι να περιμένουν πως και ποιο τρόπο θα παραχωρηθεί ένα περιουσιακό στοιχείο της ΕΠΟ αλλά και του Δήμου σε ιδιώτη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το οικόπεδο ανήκει στον Δήμο Ζακύνθου ο οποίος το έχει παραχωρήσει στην ΕΠΟ έως το 2024. Αν όλα πάνε καλά τότε η ΕΠΣ θα ζητήσει από τον Δήμο να παρατείνει το χρονικό όριο για αλλά 7 χρόνια έτσι ώστε να μπορέσει να το παραχωρήσει για 15 χρόνια στην ομάδα του ΑΟΚ….

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.