Καλείται να πληρώσει 15.000 ευρώ για τη κατάπτωση της εγγυητικής της από την ΕΕΑ

Βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά γλιτώνοντας την αφαίρεση βαθμών και φυσικά την αποβολή από το πρωτάθλημα, κάτι που έτσι κι αλλιώς φαινόταν, καλείται να βάλει η Παναχαϊκή.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Β’ Εθνικής ανακοίνωσε την Τρίτη (22/3) ότι στους Αχαιούς επιβάλλεται πρόστιμο 15.000 ευρώ για την αδυναμία τους να προσκομίσουν νέα ισόποση εγγυητική επιστολή στην ΕΕΑ, που οδήγησε και στην ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής τους.

Πάντως, εν όψει της εκδίκασης της υπόθεσης (έχει πάρει αναβολή) για την ανάκληση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα με αφορμή την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ουσιαστικά αν η Παναχαϊκή προσκομίσει νέα εγγυητική επιστολή δεν θα υφίσταται λόγος περαιτέρω δίωξης και τιμωρίας.

Αναλυτικά: «Το  Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό  Όργανο της FOOTBALL LEAGUE κηρύσσει την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 πειθαρχικώς ελεγκτέα για το ότι δεν κατέθεσε νέα ισόποση εγγυητική επιστολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μετά την κατάπτωση, με την από 17.12.2015 απόφαση της Επιτροπής, της υπ’ αριθμ. 2850568991 εγγυητικής επιστολής, ύψους 19250 ευρώ, της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, με συνέπεια την ανάκληση από την Επιτροπή του πιστοποιητικού συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2015-2016. Επιβάλλει σε αυτήν  χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων(15.000)ευρώ».

Η Παναχαϊκή, βέβαια, όλα δείχνουν ότι δεν θα γλιτώσει την αφαίρεση τριών βαθμών για το θέμα της αδειοδότησης από την ΕΠΟ σε σχέση με το καθεστώς επιτήρησης, στο οποίο βρίσκεται.

a-sports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.