Το Διαιτητικό Δικαστήριο προσδιόρισε για την Πέμπτη (21/10) την εκδίκαση των εφέσεων ΠΑΕ και ΠΣΑΠ για την ανάκληση δελτίων. Ξανά στον Αυγενάκη Διαιτητικό Δικαστήριο εφέσεις ανάκληση δελτίων ΠΣΑΠ Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, το Διαιτητικό Δικαστήριο προσδιόρισε για την Πέμπτη (21/10) την εκδίκαση των εφέσεων που έχουν καταθέσει ΠΑΕ για την ανάκληση δελτίων ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών

. Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο έχει πράξει και ο ΠΣΑΠ. Στο ΔΣ που έγινε τη Δευτέρα (18/10) οι ομάδες που εμπλέκονται στην υπόθεση, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι θα ανατρέψουν την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Ζήτησαν, βέβαια, να μετατεθεί η σέντρα για το διήμερο 30-31 Οκτωβρίου, γιατί κάποιες έχουν απομείνει με ελάχιστους ποδοσφαιριστές.

Εάν δεν ζητηθεί αναβολή την Πέμπτη (21/10), τότε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου θα ανακοινωθεί λογικά στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.