Τον Ιούλιο μπαίνει ο εργολάβος μέσα ο οποίος θα αρχίσει με την κατασκευή των αποδυτηρίων, της κερκίδας και του περιβάλλοντα χώρου και στο τέλος θα μπει ο συνθετικός τάπητας. Περί τα τέλη Σεπτεμβρίου το γήπεδο θα είναι έτοιμο για να ανοίξει και πάλι τις πύλες του.

Μετά από πολλές αναβολές και γραφειοκρατικές διαδικασίες το έργο για το γήπεδο των Αμπελοκήπων μπαίνει σε μια σειρά για την ανακατασκευή του. Έργο το οποίο το έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου  η Περιφέρεια Ιονίων νήσων με την χρηματοδότηση να φτάνει τα 230.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες,  πριν από μερικές ημέρες ήρθε στο νησί ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο και είδε από κοντά το συγκεκριμένο γήπεδο. Ο ίδιος έκανε τις επαφές του εδώ στο νησί και βρήκε να συνεργεία που θα δουλέψουν.

Ο συνθετικός τάπητας έχει παραγγελθεί από το εξωτερικό και θα είναι στο νησί σε 2 μήνες περίπου. Στο διάστημα αυτό, θα αρχίσουν οι εργασίες που απαιτούνται και που έχουν να κάνουν με την κατασκευή των αποδυτηρίων, την περίφραξη αλλά και την κατασκευή της νέας κερκίδας. Υπολογίζεται ότι όλα αυτά θα είναι έτοιμα έως το τέλος του καλοκαιριού και το έργο θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση του τάπητα μέσα στον Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι το γήπεδο θα μπορεί να παραδοθεί για αγώνες και για προπονήσεις πριν αρχίσει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Είναι ένα έργο που θα αλλάξει την τραγική εικόνα των γηπέδων που υπάρχουν στο νησί τα τελευταία χρόνια.    

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.