Το Δημοτικό Στάδιο επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτςάς προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις εργασίες που γίνονται αλλά και την πορεία τους. Την σχετική ενημέρωση έκανε στον Δήμαρχο ο υπεύθυνος του Σταδίου Νίκος  Γκούσκος, ο οποίος τόνισε στον κ. Κολοκοτσά ότι τα έργα πάνε από το καλό στο καλύτερο και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.

Να σημειωθεί ότι ο χώρος του γηπέδου μοιάζει με εργοτάξιο καθώς έχουν εισχωρήσει πολλά μηχανήματα προκειμένου να φέρουν εις πέρας το έργο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι γίνονται προετοιμασίες ώστε να τοποθετηθεί το ταρτάν στο στίβο του γηπέδου, αλλά επίσης γίνονται και οι κατάλληλες προετοιμασίες για την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού που θα λύσει πολλά από τα προβλήματα των αθλητών. Ενώ ακόμη γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσουν και οι εργασίες για το βοηθητικό γήπεδο.

Ο Κ. Κολοκοτσάς σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τόνισε ότι : Μετά από την προγραμματική σύμβαση του Δήμου Ζακύνθου και του Υπουργείου Αθλητισμού ξεκίνησαν τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο, αυτό του Ταρτάν και του ηλεκτροφωτισμού, ενώ ακόμη γίνονται ενέργειες για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες σχετικά με το κλειστό γυμναστήριο στην Παναγούλα.

Ακόμη ο Δήμαρχος για όσα αφορούν το κολυμβητήριο τόνισε ότι : υπάρχουν εκτάσεις προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο και σε συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού θα υλοποιηθούν τα οράματα που υπάρχουν για το καλό της Ζακύνθου και του Αθλητισμού.

Ενώ τόνισε ότι παράλληλα με τις εργασίες του Σταδίου θα προχωρήσει και το έργο του βοηθητικού γηπέδου καθώς ήδη γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για να είναι έτοιμο για την επομένη σεζόν

Τέλος ο Κ. Κολοκοτσάς τόνισε : ότι αποδίδουν οι συνεργασίες των θεσμικών φορέων του νησιού καθώς σε καλό δρόμο βρίσκονται όλα τα έργα που αφορούν την Ζάκυνθο

 


 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.