Στο τελικό στάδιο για την αλλαγή του ονόματος και του καταστατικού βρίσκονται οι άνθρωποι που τρέχουν τα θέματα της κυανοκίτρινης ομάδας.

Με αργά βήματα κινούνται σε διοικητικό επίπεδο και μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί κάποιο όνομα για να μπει στο διοικητικό συμβούλιο…

Κάτι αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα της κυανοκίτρινης ομάδας που πλέον βαδίζει σε δρόμους Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Με αργά αλλά σταθερά βήματα προσπαθεί να αλλάξει σελίδα η νέα ομάδα της Ζακύνθου. Γραφειοκρατία, χαρτιά, και όλα τα συναφή είναι έτοιμα για να πάνε και να κατατεθούν στο πρωτοδικείο Ζακύνθου έτσι ώστε το δικαστήριο να ανάψει το πράσινο φως για την αλλαγή του ονόματος και του καταστατικού.

Από την μεριά του Ζακυνθιακού και του Στράτου Κουρούμαλου έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε η Γενική Συνέλευση των γαλαζοπράσινων να συμφωνήσει για τις επερχόμενες αλλαγές… Έτσι λοιπόν είναι όλα έτοιμα για να αλλάξουν όνομα και καταστατικό. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί από το πρωτοδικείο δεν έχει γίνει γνωστός αλλά σίγουρα θα πάρει ένα χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων ίσως και παραπάνω… Από εκεί και πέρα οι αρμόδιοι θα πρέπει να τρέξουν όλα τα αλλά θέματα που πραγματικά είναι πάρα πολλά.

Αυτό που καίει πραγματικά είναι η συγκρότηση των μελών που θα απαρτίσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο και φυσικά εκτός από αυτό οι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν σαν χορηγοί τη νέα προσπάθεια… Την ώρα που οι περισσότερες ομάδες της Γ΄ Εθνικής κάνουν ήδη μεταγραφές εδώ στο νησί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο χρόνος μπορεί να αρκετός  αλλά μετά από 2 εβδομάδες διαβουλεύσεων και συζητήσεων δεν υπάρχει  κάτι χειροπιαστό όσον αφορά τα πρόσωπα που ενδέχεται να μπουν στο διοικητικό σχήμα.

Ο Ιούλιος θα είναι μήνας εξελίξεων για την κυανοκίτρινη ομάδα που πρέπει να καταφέρει να γυρίσει σελίδα και να προχωρήσει δυνατή στο νέο πρωτάθλημα. Σε αγωνιστικό επίπεδο εδώ στο νησί υπάρχει έντονη φημολογία για πρώην παίκτες της Ζακύνθου που θέλουν να επιστρέψουν στο νησί και να ξαναφορέσουν την φανέλα, αλλά δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό αφού αυτή την στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στρέψει το βλέμμα τους στα διοικητικά θέματα που είναι πάρα πολύ σοβαρά

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.