Μια σπουδαία κίνηση κάνει η διοίκηση του ΖΑΟ Γυναικείου Βόλεϊ στη Ζάκυνθο. Θέτει σε λειτουργία το  πρόγραμμα ανάπτυξης και εκμάθησης volley σε μια σύγχρονη μεθοδολογία προπόνησης μέσα από ισχυρές συνεργασίες υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Τάσου Κουμπλή .

 Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει ο σύλλογος στις αθλήτριες  οτιδήποτε απαιτείται για να αθληθούν κατά κύριο λόγο αλλά και για να πρωταγωνιστήσουν για όσες έχουν το ταλέντο και προσωπική δέσμευση να φτάσουν σε υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΖΑΟ ΒΟΛΕΪ

                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πρόγραμμα ανάπτυξης και εκμάθησης volley του συλλόγου Ζ.Α.Ο. βασίζεται κατά κύριο λόγο στην σύγχρονη επαγγελματική μεθοδολογία προπόνησης με σκοπό οι αθλητές μας ανεξάρτητου φύλου και ηλικίας να αναλαμβάνουν παρόμοιες εντολές, μεθοδολογία και αθλητική νοοτροπία .

Επίσης πέρα από τον έμπειρο επαγγελματία προπονητή μας κ. ΤΑΣΟ ΚΟΥΜΠΛΗ, το πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί απαιτεί ισχυρές συνεργασίες απαραίτητες για να μπορέσει να εξασφαλίσει ο σύλλογος ότι χρειάζεται στους νεαρούς αθλητές του Ζ.Α.Ο  για να κατακτήσουν μέσα από το άθλημα του volley αυτό που ονειρεύονται !

Στο πλαίσιο αυτό είμαστε περήφανοι που εισάγουμε αργά και σταθερά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό επαγγελματικές αθλητικές υπηρεσίες, διαδικασίες και συνεργασίες  πρωτόγνωρες για το άθλημα του volley στις αναπτυξιακές κατηγορίες όπως:

•  Συνεργασία με Τεχνικό Διευθυντή  για την σωστή διατήρηση της διαδικασίας του προγράμματος τον κ.ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟ.

 • Συνεργασία με Βοηθό προπονητή τον κ. ALEXAN CHELVATZIAN ,με πολυετή εμπειρία στον χώρο του volley ,ως προπονητής στις ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ως αθλητής στην ομάδα  ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Και όλα αυτά είναι ένα μέρος του προγράμματος μας!

Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρουμε στις αθλητές μας οτιδήποτε απαιτείται για να αθληθούν κατά κύριο λόγο αλλά και για να πρωταγωνιστήσουν για όσες από αυτούς έχουν το ταλέντο και προσωπική δέσμευση να φτάσουν σε υψηλότερο επίπεδο.

Όλα τα πάρα πάνω αλλά και η απόφασή μας να προχωρήσουμε τους επόμενους μήνες σε μια πολύ σημαντική επένδυση, μας δίνει τη βεβαιότητα ότι

“το μέλλον προμηνύεται γεμάτο αθλητισμό, ανάπτυξη και επιτυχίες !”

Και το μέλλον με την απίστευτη συμπαράσταση και αγάπη των φιλάθλων του Ζ.Α.Ο. αλλά και τη διαρκή υποστήριξη όλων των χορηγών μας.

Εκ του Συλλόγου

Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.