Από το Τμήμα  Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, ανακοινώνεται ότι,  λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στη περιοχή μας, μετά από αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ζακύνθου κ. Γιώργου Στασινόπουλου προς τον Πρόεδρο του Ο.Δ.Α.Ζ. κ. Διονύσιο Καμβάση, θα υπάρξει διάθεση θερμαινόμενης αίθουσας φιλοξενίας  για όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη . Η παραχώρηση της  αίθουσας θα ισχύσει από σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2019 και  για όσο κριθεί αναγκαίο,  σύμφωνα και με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στη Ζάκυνθο. 

Εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου,  θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την άμεση ανταπόκριση του Προέδρου του Ο.Δ.Α.Ζ., καθώς και των υπαλλήλων που θα αναλάβουν την υποδοχή και φιλοξενία όσων συμπολιτών μας την έχουν ανάγκη.

Ευχόμαστε Καλή και δημιουργική Χρονιά σε όλους !

                                                                                                            Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                                                                                   Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

                                                                                                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.