Ένα ακόμα βήμα μπροστά κάνει η διοργανώτρια, όσον αφορά τις εκδηλώσεις που γίνονται μέσα στο καλοκαίρι. Μετά το πετυχημένο Besal cup που έγινε στην Λίμνη Κεριού και φυσικά τους τελικούς αγώνες (με τις όποιες παραλείψεις) του παιδικού πρωταθλήματος, η ΕΠΣ Ζάκυνθου θα ανακοινώσει οσονούπω την διεξαγωγή πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου Ανδρών και Γυναικών. Η πληροφορία είναι διασταυρωμένη και αυτό που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα από την ίδια την διοργανώτρια.

Οι αγώνες θα είναι επίσημοι υπό την αιγίδα της Ένωσης. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 30 Ιουνίου και θα πάρουν μέρος οι ομάδες που είναι καταγεγραμμένες στα μητρώα της ΕΠΣ Ζάκυνθου και φυσικά της ΕΠΟ, δηλαδή οι ομάδες που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Κεριού, εκεί που ‘έγιναν και οι αγώνες από τα Βεζάλεια. Τα έξοδα των αγώνων (διαιτησίες)   θα επιβαρύνουν τις ίδιες τις ομάδες κατά το ήμισυ. Ο Αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μέρος ανά ομάδα είναι από 8 έως 35.

Περισσότερες λεπτομερείς θα ανακοινωθούν από την ίδια την διοργανώτρια

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.