Σε κατάσταση πλήρους επιφυλακής κηρύσσεται το νησί για το επόμενο κρίσιμο 48ωρο και αυτή ήταν η απόφαση στην οποία κατέληξε η Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Ως εκ τούτου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου με την σύμφωνη γνώμη της Δημοτικής αρχής αποφάσισε την αναβολή των αγώνων της 2ης αγωνιστικής των τοπικών πρωταθλημάτων Α΄ και Β΄ κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν Σάββατο και Κυριακή.

Και αυτό γιατί το νησί θα παραμείνει σε κατάσταση πλήρους επιφυλακής για 48 ώρες και απαγορεύονται  οι δημόσιες εκδηλώσεις σε χώρους όπως και τα γήπεδα. Τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο του Δήμου θα κάνει αυτοψία στα γήπεδα για να ελέγξει την στατικότητα των κτιριακών  υποδομών

Η συνεδρίαση έγινε υπό την Προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Νιοτόπουλου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Ταφύλλη, της ειδικής γραμματέα Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων, του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Φωτεινή Παντιώρα, του προέδρου  του ΟΑΣΠ Ευθύμη Λέκκα, καθώς και στελεχών της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.