Βάζει γερές βάσεις για το μέλλον ο Σύλλογος της Δόξας Πηγαδακίων. Μετά την μεγάλη επιτυχία και την άνοδο της γυναικείας ομάδας στη Β΄ Εθνική έρχεται και ίδρυση τμημάτων Ακαδημίας για κορίτσια κ8, κ10 και κ12! Επίσης στο τεχνικό τιμ της ομάδας προστίθενται ένας καταξιωμένος ποδοσφαιριστής αλλά και γυμναστής ο Σπύρος Μαρίνος απόφοιτος ΤΕΕΦΑ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Δόξας Πηγαδακίων

Το δ.ς. τις ομάδας μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρωτοποριακή για το νησί κίνηση , ίδρυσης αμιγώς τμημάτων ακαδημίας κοριτσιών για ηλικίες κ12 [2007-2008] κ10 [2009-2010] κ8 [2011-2012.] Οι προπονήσεις θα γίνονται στα γήπεδα που θα χρησιμοποιεί η ομάδα μας φέτος , [Δημοτικό Στάδιο φυσικό χόρτο, και γήπεδο Μαχαιράδου.] Τέλος το σημαντικότερο για το τέλος, στο τεχνικό τιμ του συλλόγου, που αποτελείται από τους γνωστούς προπονητές α] Γιάννη Βερτζαγια, β] Γιάννη Ψαρρη γ] Αλέξανδρο Τσίπηρα, προστίθεται και ο γνωστός αθλητής ακόμη αλλά απόφοιτος τεεφα Σπύρος Μαρίνος. Ο Σπύρος έχει περάσει από πολλές ομάδες τοπικού και η γνώση του στο ποδόσφαιρο θα βοηθήσει πολύ, ειδικά στην γυναίκεια ομάδα στην Β Εθνικη , όπου αναλαμβάνει το πόστο του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή Γιάννη Βερτζάγια. Σπύρο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.