Ανακοίνωση-μήνυμα εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος για αυτά που συνέβησαν στο στάδιο με κάποιους φιλάθλους της ομάδας. Η διοίκηση μέσα από αυτή την ανακοίνωση ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται και ζητά συγνώμη για τα λεχθέντα απέναντι σε φίλο της ομάδας.

Αναλυτικά…

Ήταν πραγματικά μια άσχημη ημέρα η σημερινή για την οικογένεια του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Μια εντός έδρας ήττα που πίκρανε και στενοχώρησε όλους όσους βρίσκονται, ζουν και αναπνέουν γύρω από αυτό τον οργανισμό, που προβάλλει ανέκαθεν το νησί μας πανελλαδικά.

Το ΔΣ της ομάδας αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για τα διαδραματισθέντα χθες στο Δημοτικό Στάδιο και να ευχαριστήσει τη μεγάλη δύναμη, που είστε ΕΣΕΙΣ, για την παρουσία, τη στήριξη και την υπομονή που δείχνετε.

Μην ανησυχείτε. Η ομάδα μας, με όσα έχει περάσει την τελευταία τετραετία, βρίσκει το δρόμο της και κάτω από αντίξοες συνθήκες παλεύει «με νύχια και με δόντια» και θα τα καταφέρει.

Στόχος είναι φέτος να μπουν οι υγιείς και αρραγείς βάσεις  για έναν ΑΠΣ Ζάκυνθος αντάξιο της ιστορίας του.

Έχουν γνώση οι φύλακες. Να είστε σίγουροι.

Στηρίξτε την ομάδα μας με κάθε τρόπο. Σας έχει ανάγκη και την έχετε ανάγκη.

Εκ του ΔΣ

Υ.Γ. Συγγνώμη και ευχαριστώ στον φίλαθλο του ΑΠΣ Ζάκυνθος

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.