Νέα επιστολή προς την ΕΠΟ έστειλε η ΕΠΣ Ζακύνθου, ζητώντας από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να διευρύνει τους ομίλους της Γ΄ Εθνικής σε 10 όπως και τον αριθμό των ομάδων και να ανέβουν οι δευτεραθλητές των Ενώσεων για να μειωθούν τα κόστη των μετακινήσεων. Η ΕΠΣ Ζακύνθου κάνει μια δεύτερη προσπάθεια μετά την πρώτη επιστολή και ζητά από την ΕΕ έστω και στο παρά πέντε να αφουγκραστεί τα προβλήματα των ομάδων και να αλλάξει τα μέχρι στιγμής κακώς κείμενα.

Μετά την Γενική Συνέλευση της περασμένης Παρασκευής και την δέσμευση του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου για Κρητικό όμιλο και επανεξέταση της προκήρυξης υπάρχουν ελπίδες ότι ίσως στο τέλος να επικρατήσει η σύνεση και η λογική. Επίσης στην ΕΠΣ Ζακύνθου κατατέθηκε και επίσημα η αποχώρηση του ΑΟ. Κατασταρίου από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

 Κύριε Πρόεδρε,

Μετά από δέσμευσή σας στην Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. 28/06/2018, για την δημιουργία Ομίλου Κρήτης στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία 2019 – 2020, αλλά και ότι θα εξετάσετε και όλα τα άλλα αιτήματα της υπόλοιπης νησιωτικής Ελλάδας, και με δεδομένο, το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, βλέποντας καθημερινά να αποχωρούν σωματεία μη δηλώνοντας συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, αλλά και της αδιαφορίας και απαξίωσης που βιώνει το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, επανερχόμαστε στα αιτήματά μας, που σας έχουμε στείλει και για άλλη μια φορά σας προτείνουμε:

Την αύξηση των Ομίλων της Γ΄ Εθνικής σε δέκα (10), έτσι ώστε να μειώνονται τα έξοδα αποστάσεων και διανυκτερεύσεων, δίνοντας συγχρόνως και τη δυνατότητα στις δευτεραθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ., να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 και δεν δηλώνει συμμετοχή ή αποχωρεί λόγω των ανωτέρω προβλημάτων, την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020, π.χ. ΑΟ Κατασταρίου της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου.

Κύριε Πρόεδρε, εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε, γιατί γνωρίζουμε ότι θα δείτε και θα εξετάσετε με πολύ μεγάλη συμπάθεια και προσοχή τα αιτήματά μας, αλλά και ότι όσες φορές μας έχετε υποσχεθεί κάτι, το έχετε κάνει πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.