Ο Μάρκος Στεφανίδης παραιτήθηκε σήμερα από την τεχνική ηγεσία της Σπάρτης.

Μιλώντας στη Mikriliga τόνισε πως ο σύλλογος νοσεί από την ημέρα που την ανέλαβε. Μίλησε για μεγάλα προβλήματα, προβλήματα σίτισης και μεταφορών, που δημιουργούσαν μία πολύ δύσκολη κατάσταση.

Τόνισε πως με τις υπάρχουσες καταστάσεις δεν μπορούσε να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο και να παραμείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Γεωργίου:

«Δυστυχώς δεν μπορώ να υπηρετήσω το ποδόσφαιρο σε αυτήν την ομάδα. Αυτή η ομάδα νοσεί από τη μέρα που την ανέλαβα. Υπάρχουν σοβαρά οικονομικά, οργανωτικά και όχι μόνο προβλήματα. Εγώ προσπάθησα να βελτιώσω την αγωνιστική εικόνα και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Να χτίσουμε μία ταυτότητα νικητή. Τα καταφέραμε μέχρι ενός σημείου. Πέρα από τους 6 βαθμούς που πήραν όλες οι ομάδες, πήραμε επιπλέον 8 και μπορέσαμε να ανέβουμε βαθμολογικά. Δυστυχώς, όμως, αυτή η άρρωστη κατάσταση στην ομάδα δεν μπορεί να γιατρευτεί εύκολα.

Αισθάνομαι στεναχωρημένος γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε σωθεί πολύ νωρίτερα. Ωστόσο, εκτός από τα αγωνιστικά, είχαμε να αντιμετωπίσουμε κι άλλες δυσκολίες. Οικονομικά προβλήματα, διοικητική ανυπαρξία, προβλήματα σίτισης, προβλήματα μεταφορών. Όλα αυτά έπαιξαν το ρόλο τους. Αντί να πηγαίνουμε αεροπορικώς, ταλαιπωρούμασταν κατά τη μεταφορά μας σε αρκετά γήπεδα. Παράλληλα, αποδυναμώθηκε το έμψυχο δυναμικό στο 50%. Δεν ήταν καθόλου εύκολη η κατάσταση.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο της Σπάρτης. Ήρθε, μας στήριξε και έκανε ό,τι μπορούσε για να μας βοηθήσει. Εύχομαι πραγματικά ό,τι καλύτερο στην ομάδα. Να ορθοποδήσει και να ζήσει καλύτερες στιγμές». 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.