Άλλαξε σελίδα στην ζωή του ο πολύ καλός φίλος αλλά και παράγοντας του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου Δημήτρης Καλογερίας. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Ζακύνθου ανήκει πλέον στο club των παντρεμένων. Η Μαρία Χόντου, περί αυτής ο λόγος, είναι η γυναίκα που μαζί της ανέβηκε τα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Λιβανάτων Φθιώτιδος.

Οι νεόνυμφοι στην ομορφότερη στιγμή της ζωής τους, είχαν δίπλα τους συγγενείς αλλά και φίλους πάρα πολλούς από τη Ζάκυνθο. Ο γαμπρός απέκτησε την πλειοψηφία στους κουμπάρους καθώς οι 3 από τους τέσσερις ήταν από τη Ζάκυνθο. Συγκεκριμένα το ζευγάρι πάντρεψαν η Ζέτα Καντούνη, ο γνωστός προπονητής Αλέκος Αντίοχος, ο Γιάννης Καραγιαννίδης (από την πλευρά του γαμπρού και η Τέτα Σαμαρτζή (από την πλευρά της νύφης).

Μετά το πέρας της γαμήλιας τελετής το ζευγάρι και οι καλεσμένοι διασκέδασαν σε ένα όμορφο χώρο τον οποίο είχαν οργανώσει σωστά και με επιτυχία οι συγγενείς της όμορφης νύφης.

Εμείς από την δική μας πλευρά ευχόμαστε στο ζευγάρι βιον ανθόσπαρτον και πολλούς απογόνους…

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.