Σεισμικές δονήσεις επικρατούν από το πρωί της Παρασκευής στο νησί της Ζακύνθου. Δονήσεις που έχουν να κάνουν με τις περιβόητες εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου. Οι εκλογική διαδικασία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στα τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου, αντί αυτού όμως το βράδυ της Πέμπτης το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ζακύνθου αποφάσισε με μια κίνηση αιφνιδιασμού να ορίσει νέα ημερομηνία 2 μήνες νωρίτερα!

Συγκεκριμένα λοιπόν αποφάσισε ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 20 του Γενάρη! Μια απόφαση που έπεσε κεραυνός εν αιθρία στα ποδοσφαιρικά στέκια. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η κίνηση αυτή έρχεται από τον Βορρά όπου με την προτροπή του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας μαζί με τον γραμματέα της Ένωσης Χαρ. Ραυτόπουλο θέλησαν να αιφνιδιάσουν την αντίπαλη πλευρά αυτή της ΑΕΚ που προφανώς δεν ήταν έτοιμη ακόμα στο να κατεβάσει συνδυασμό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ένωση έχει στραφεί στον γνωστό για τα κιτρινόμαυρα ασθηματά του,  επιχειρηματία Γιάννη Φιλλιποπολίτη ο οποίος και αυτός έχει αιφνιδιαστεί από τις ραγδαίες εξελίξεις καθώς ενημερώθηκε σήμερα από τον πρόεδρο και γραμματέα της Ένωσης για την απόφαση αλλαγής της ημερομηνίας.

Οι αλλαγές συσχετισμών είναι το νέο δεδομένο και τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις καθώς η προηγούμενη συμμαχία του Βορρά και του Νότου παύει να ισχύει! Κύκλοι της διοίκησης της ΕΠΣ Ζακύνθου κάνουν λόγο ότι όλα έγιναν κάτω από πλήρη νομιμότητα και δεν συντρέχει λόγος για υπόνοια παρανομίας. Οξύμωρο της κατάστασης είναι ότι οι φάκελοι επιδόθηκαν στις ομάδες με ΕΛΤΑ κάτι που δείχνει ότι η απόφαση για αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών είχε παρθεί λίγες ημέρες πριν!

To ρεπορτάζ συνεχίζεται

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.