ΜΜΑ Άγγελος “THE WEREWOLF” Γιατράς vs Plamen Penchev (-84Kg)στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας (MAX FIGHT) Γιώργος “JUNIOR KONG” Βαρδής vs Risto Dimitrov (-66Kg) στα Σκόπια (FFC) Γιατράς και Βαρδής σε δυνατούς αγώνες… ΜΜΑ! Οι Άγγελος Γιατράς και Γιώργος Βαρδής θα αγωνιστούν σε επαγγελματικούς αγώνες ΜΜΑ στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και στα Σκόπια κόντρα στους Plamen Penchev και Risto Dimitrov αντίστοιχα! Οι δύο αθλητές θα κληθούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις επαγγελματικών αγώνων ΜΜΑ. Δίχως αμφιβολία οι εν λόγω αγώνες αποτελούν σημείο αναφοράς για την… εκτόξευση της καριέρας τους καθώς σε ενδεχόμενη νίκη όλα τα βλέμματα θα στραφούν πάνω τους!

Ο Άγγελος Γιατράς στον πρώτο επαγγελματικό του αγώνα πήρε τη νίκη ενάντια στον Κώστα Χάιδο με τεχνικό νοκ- άουτ (TKO), σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο rescue club στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Λιβέρη Μπάμπη, league of warriors. Επίσης, να αναφέρουμε ότι ο ταλαντούχος αθλητής κατέκτησε την 3η θέση στο Παναελληνιο πρωτάθλημα ΜΜΑ στην Αθηνα στις 22 Σεπτεμβρίου και την 1η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΜΜΑ στις 1 Δεκέμβρη. Σε ότι αφορά τον Γιώργο Βαρδή ο συγκεκριμένος θα είναι ο δεύτερος επαγγελματικός του αγώνας, μετά την ήττα του στο event του Μπάμπη Λιβέρη στο rescue club, η οποία δεν τον πτόησε και συνέχισε με πρωτιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΜΑ και κατά συνέπεια την εισαγωγή του στην Εθνική ομάδα.

Στο σημείο αυτό να ενημερώσουμε τους λάτρης του αθλήματος ότι στις 8 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το league of warriors 2 στο κλειστό στάδιο της Παναγούλας. Γιατράς: “Δεν υπάρχει η λέξη… ήττα στις επιλογές μου”! Ο σπουδαίος αθλητής του Λέων, Άγγελος Γαιτράς μίλησε στον -Ε- για την προετοιμασία του για το εν λόγω κομβικό ραντεβού στην καριέρα του: ” Από τη στιγμή που έμαθα το όνομα του αντιπάλου μου ξεκίνησα το λεγόμενο “scouting”, ούτως ώστε να “διαβάσω” τον αντίπαλο μου όσο καλύτερα γίνεται και να “στήσω” το παιχνίδι μου για να πάρω τη νίκη. Βέβαια η νίκη μου στο Κύπελλο Ελλάδος ήταν η καλύτερη ψυχολογική “ένεση” εν’ όψει του προσεχούς αγώνα μου.

Ο αντίπαλος μου είναι πολύ καλός αθλητής με background την Πάλη, οπότε εγώ έχω προπονηθεί ώστε να τον κοντράρω στο όρθιο παιχνίδι. Ο αγώνας αυτός για μένα θα είναι ένα σημαντικό “σκαλοπάτι” για τη συνέχεια της καριέρας μου, κάτι που αυτόματα μου δημιουργεί την προσδοκία να ξεχάσω την λέξη… ήττα, η οποία δεν είναι στις… επιλογές μου! Σαν στοίχημα με τον εαυτό μου έχω θέσει σαν κύριο στόχο να πραγματοποιήσω 8 νίκες στο επαγγελματικό ΜΜΑ, πράγμα που θα μου δώσει την ευκαιρία για να αγωνιστώ σε κορυφαίο επίπεδο στο εξωτερικό. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, Μπάμπη Λιβέρη, Νίκο Λιβέρη και Χρήστο Καρύδη, που με βοηθούν καθημερινά στην προετοιμασία μου. Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συναθλητές μου και ιδιαίτερα τον Ντόζη Διονύση, όπου από το καλοκαίρι αποτελεί παρτενέρ μου στην προπόνηση και με έχει βοηθήσει να φτάσω στο επίπεδο που είμαι”! Να αναφέρουμε ότι ο Ντόζης είχε λάβει μέρος στο 1ο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΜΑ στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας όντας μέλος της Εθνική ομάδας. Βαρδής: “Θα δικαιώσω όσους με πίστεψαν”!

Ο Γιώργος Βαρδής μας είπες 2 λόγια για τον αγώνα του: “Βρίσκομαι στη Ζάκυνθο 8 μήνες και από τότε έχω δώσει 4 ερασιτεχνικούς αγώνες ΜΜΑ και έναν επαγγελματικό. Γι’ αυτό ευχαριστώ τον προπονητή μου Μπάμπη Λιβέρη και τους συναθλητές μου που από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο νησί με “αγκάλιασαν” και με έκαναν να νιώθω σαν να έχω μεγαλώσει μαζί τους. Αυτή την Παρασκευή δίνω αγώνα κόντρα σε έναν αντίπαλο του οποίου δεν γνωρίζω το παιχνίδι, πράγμα που παρ’ όλο που θα με δυσκολέψει, δεν με τρομάζει κιόλας! Τέλος, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τη νίκη”! Να σημειώσουμε ότι οι κανονισμοί του αγώνα του Βαρδή επιτρέπονται τα λακτίσματα στο πρόσωπο και ενώ ο αντίπαλος αθλητής βρίσκεται στο έδαφος, κάτι το οποίο γίνεται σε συγκεκριμένες διοργανώσεις. Με πολλές διακρίσεις ολοκλήρωσε το πανελλήνιο Κύπελλο ο Α.Σ Λέων.

Ο ζακυνθινός σύλλογος κατετάγη 2ος στην Ελάδα τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα του Αθλητικού Συλλόγου “Λέων” Ζακύνθου στο πανελλήνιο Κύπελλο ΜΜΑ 2013: 1η θέση Άγγελος Γιατράς -84 κιλά 2η θέση Ντόζης Διονύσιος -93 κιλά 2η θέση βαρδης Γιώργος -66 2η θέση Πετριτάι Παναγιώτης +93 5η Ραυτόπουλος Νίκος -70 5η θέση Λαγογιάννης Δημήτρης -62 Στο Γυναικείο: 2η θέση Λέζλυ Λιβέρη -53 κιλά Εφηβικό 1η θέση Κόκλας Νικος -84 2η θέση Λιβέρης Αλέξανδρος -84 2η θέση Λογοθέτης Νότης -53 Πυγμαχία Επίσης ο Αθλητικός σύλλογος Λέων πήρε μέρος στα “χρυσά γάντια” στην Πάτρα που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 7 Δεκέμβρη. 4 πυγμάχοι αθλητές αγωνίστηκαν όπου έφεραν 4/4 νίκες. Κορφιάτης Κώστας, Μαρούδας Παναγιώτης, Ακτύπης Μπάμπης και Κλάδης Διονύσης. Άξιο αναφοράς ότι ο Μαρούδας Παναγιώτης κέρδισε με το “νοκ- άοτ” της βραδιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.