Ο 24χρονος Βραζιλιάνος Ντο Κάρμο Γκάμπριελ είναι ο παίκτης που θα δοκιμαστεί από την Τρίτη στην Παναχαϊκή και εφόσον ικανοποιήσει τότε θα αποκτηθεί από την Πατρινή ομάδα..

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντο Κάρμο Γκάμπριελ, γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1990, είναι επιθετικός και τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στη Βίλα Νόβα και την Κοριτίμπα της Βραζιλίας.

Πριν τρία χρόνια αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης παίζοντας στη Σούπερ Λιγκ και μέχρι και πέρσι, υπήρχαν σενάρια που ήθελαν την Πατρινή ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφώνου αποκτήσεως με τον ποδοσφαιριστή DoCarmoGabriel.

Ο DoCarmoGabrielείναι βραζιλιάνος αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ και στην Βραζιλία αγωνιζόταν στις CoritibaJunior, Villanova.

Στην Ελλάδα ήρθε την περίοδο 2011-2012 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012 , έχοντας 7 συμμετοχές και 2 γκολ.

Η αλλαγή προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης με την έλευση του Σάκη Τσιώλη έφερε στην 11αδα αντί του DoCarmoGabriel τον EmanuelPerrone και εξαιτίας αυτού ο DoCarmoGabriel επέστρεψε στην Βραζιλία.

Επανήλθε στην Ευρώπη και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την LocomotivPlovdiv, από την οποία αποχώρησε προ 20 ημερών κάνοντας προσφυγή λόγω μη πληρωμής του .

Στην LocomotivPlovdivαγωνίστηκε 7 φορές στην θέση του περιφερικού κυνηγού αφού, παρά το ύψος του λόγω της ταχύτητας του αγωνίστηκε σε αυτή την θέση.

Ο DoCarmoGabriel είναι 22 ετών έχει ύψος 1,89 και με την ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει υπογράψει προσύμφωνο 2,5 ετών.

Θα προπονηθεί με την ομάδα της Παναχαϊκής για 10 ημέρες και αφού περάσει εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις θα αποκτηθεί εφόσον ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος εγκρίνει την απόδοση του».

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.