Το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μαχαιράδου, εκεί όπου ο τοπικός Αστέρας υποδέχτηκε τον φορμαρισμένο ΑΟ Λεβάντε για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Ενα παιχνίδι που θα μπορούσαν να το ζηλέψουν πολλές ομάδες! Ένα ματς “ποίημα” για το ζακυνθινό ποδόσφαιρο που τόσο έχει ανάγκη την ποιότητα που πραγματικά λείπει!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Έσπασαν καρδιές στο Μαχαιράδο με τις εναλλαγές στο σκορ και τα κοντράστ συναισθημάτων να εναλλάσσονται συνεχώς! Ο ΑΟ Λεβάντε ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Τζανάρη. Ο Ψάρρης ισοφάρισε σε 1-1 για να έρθει ο Αγαλιώτης με ένα καταπληκτικό γκολ και να βάλει την ομάδα του Αστέρα μπροστά στο σκορ με 2-1. Ο Κλάδης λίγο πριν το φινάλε ισοφάρισε σε 2-2 μάλιστα ο παίκτης αποβλήθηκε στην συγκεκριμένη φάση.

Όλοι νόμιζαν ότι κάπου εκεί τα είχαν δει όλα! Αλλά… διαψεύστηκαν καθώς στο 93΄ ο Γιακουμέλος έφερε τούμπα ξανά το ματς και έκανε το 2-3 για την ομάδα του Λεβάντε! Όμως στο 98΄ ο γερόλυκος Κώστας Μπιάζης βρέθηκε στο 2ο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-3 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα! Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ματς τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Μπάμπης Κυβετός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (την θέση του πήρε ο Τσιλίκης), και αποβλήθηκε και ο Λίγκας του Αστέρα με 2η κίτρινη κάρτα. Ο ΑΟ Λεβάντε είχε και 2 δοκάρια!

Αστέρας Μαχαιράδου: Κυβετός, Πέττας, Τσιλίκης, Κεφαλλωνίτης, Μαρίνος, Τσουκαλάς, Λύγκας, Κακολύρης, Μαρίνος, Αγαλιώτης, Ψάρρης.

ΑΟ Λεβάντε: Φαραός, Αγκαλίου, Κορφιάτης, Καπετάνης, Δρόσος, Γιακουμέλος, Ελέζι, Κλάδης, Μαρούδας Μ. Μαρούδας Π., Τζανάρη.    

   

Αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 11/11/2023

Φλόγα Κυψέλης -ΑΠΣ Ζάκυνθος 0-1

(Γήπεδο Αγγερικού 15.00)

Μπέης-Κοριανίτης-Παλαιοθοδώρου

ΑΟ Τσιλιβή-ΑΕ Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου 2-1

(Γήπεδο Μαχαιράδου 15.00)

Κόκλας, Γκουμπέτης, Κωστάκης Αν.

Θύελλα Αμπελοκήπων-ΑΟ Κατασταρίου 2-0

(Γήπεδο Αμπελοκήπων)

Μποζίκης-Πλέσσας -Τρομπούκης

Κυριακή 12/11/2023

Αστέρας Μαχαιράδου-ΑΟ Λεβάντε 3-3

(Γήπεδο Μαχαιράδου 15.00)

Πυλαρινός-Πόπορης-Γκουμπέτης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.