Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί του νησιού, την Πέμπτη. Η μία αφορούσε ένα φυγόποινο αλλοδαπό κι η άλλη, έναν μη νόμιμο αλλοδαπό.

 

Σύλληψη φυγόποινου αλλοδαπού

Την Πέμπτη το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Κέρκυρας, από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 57χρονος υπήκοος  Αλβανίας διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου.

 

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού

Την Πέμπτη  το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Κέρκυρας από  αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας,  26χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη παραμονή στη χώρα.

 

Συνελήφθη αλλοδαπός για απόπειρα κλοπής σταθμευμένου οχήματος

Συνελήφθη την Πέμπτη το μεσημέρι στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής, ένας 24χρονος υπήκοος  Αλβανίας για απόπειρα κλοπής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν άμεσα χθες το μεσημέρι τον 24χρονο αλλοδαπό  διότι όπως καταγγέλθηκε λίγη ώρα πριν αποπειράθηκε να αφαιρέσει  διάφορα αντικείμενα από σταθμευμένο ανασφάλιστο αυτοκίνητο 44χρονου  ημεδαπού στο Ληξούρι.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.