Με την “πλάτη στον τοίχο” βρίσκεται πλέον ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, μετά την ήττα που γνώρισε στη Λαμία από την τοπική ομάδα με σκορ 1-0.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η νησιώτικη ομάδα ισοβαθμεί με τον Πανελευσινιακό στους 31 πόντους, έχοντας τουλάχιστον το πλεονέκτημα των μεταξύ τους αναμετρήσεων, το οποίο πασχίζει να διατηρήσει μέχρι τέλους για να σώσει την “παρτίδα”.

Η ομάδα του Βάνια Ραντίνοβιτς είχε να αντιμετωπίσει έναν από τους πιο αποτελεσματικούς αντιπάλους στην έδρα του, μιας και η Λαμία παρουσιάζεται πολύ δυνατή όταν αγωνίζεται ενώπιον του κοινού της.

Για μια ακόμη φορά όμως μακριά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά με αποτέλεσμα να έρθει μια ακόμη ήττα που μπλέκει κατά πολύ τα πράγματα.

Στα επόμενα δύο παιχνίδια η Ζάκυνθος θα παίξει μια ολόκληρη κατηγορία, έχοντας να αντιμετωπίσει τη Λάρισα στο Δημοτικό στάδιο και τον Παναιγιάλειο εκτός έδρας.

Την τελευταία αγωνιστική υπάρχει το ματς με τον Εργοτέλη, που ως γνωστό δε θα γίνει λόγω της αδυναμίας των Κρητικών να συνεχίσουν στη Φούτμπολ λιγκ.

Μετά το 1-0 της Ελευσίνας απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα το απόγευμα της Παρασκευής, η “μάχη” για την παραμονή έχει “φουντώσει” για τα καλά και το παιχνίδι με τους βυσσινί, θεωρείται “ζωής και θανάτου”.

Πάμε και στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου για μια ακόμη φορά “χάθηκε’ ένα ολόκληρο ημίχρονο, με τη Λαμία να υπερτερεί φανερά στο πρώτο μέρος και να φτάνει στο νικητήριο γκολ με το Νατσιόπουλο στο 21′ για το τελικό 1-0.

Οι κυανόλευκοι θα μπορούσαν να φτάσουν και σε ένα ακόμη τέρμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Καραλής μετά από λάθος της άμυνας θα σουτάρει με τον Τσιάμη να απομακρύνει προ της γραμμής.

Η μοναδική φορά που απείλησε στο πρώτο μέρος η Ζάκυνθος, ήταν με τον Σταματή που σούταρε λίγο άουτ.

Στην έναρξη της επανάληψης ο Ραντίνοβιτς θα αλλάξει το σχηματισμό σε 4-4-2 με την είσοδο του Κρολ αντί του Καμπούρη.

Κάπως έτσι η εικόνα βελτιώθηκε στην επανάληψη αλλά για μια ακόμη φορά σε εκτός έδρας ματς, το γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Παρότι υπήρξαν οι προϋποθέσεις για την ισοφάριση (στο 47′ ο Γιαλούσης θα κόψει το Ζαϊρί την τελευταία στιγμή, 62′ σουτ του Ορφανίδη από πλεονεκτικότατη θέση άουτ και η φάση στις καθυστερήσεις με τον Κάρδαρη να κόβεται σε πλεονεκτική θέση), η ομάδα έφυγε για ένα ακόμη ματς μακριά από το νησί με “άδεια χέρια”.

Έτσι φτάνουμε στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας, το οποίο θεωρείται “ο τελικός των τελικών”. Η Ζάκυνθος αν θέλει να συνεχίσει στα “σαλόνια” της Φούτμπολ λιγκ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάρει αποτέλεσμα ότι και να γίνει στ’ άλλα ματς. Ειδάλλως η “θηλιά” του υποβιβασμού θα σφίξει ακόμη περισσότερο στο λαιμό όλων.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Λαμία (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου (65′ Κοτσώνης), Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπουλούλης, Τζόκιτς, Σιατραβάνης, Νατσιόπουλος, Καραλής (56′ Παπαευθυμίου), Πίντο (88′ Σιλιγαρδάκης)

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος (82′ Αντωνίου), Κυριακίδης, Τσιάμης, Καμπούρης (46′ Κρολ), Αποστόλου, Ζέλιος (72′ Κάρδαρης), Ζαϊρί, Κουρέλλας, Σταματής

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.