Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου στο τριμελές πλημμελειοδικείο Ζακύνθου η υπόθεση που είχε συνταράξει το ζακυνθινό ποδόσφαιρο στις 23 Απριλίου του 2017. Τότε που ο διαιτητής του αγώνα ΑΟ Τσιλιβή-ΑΠΣ Ζάκυνθος δέχθηκε ένα κινητό τηλέφωνο στο κεφάλι από οπαδό της γηπεδούχου ομάδας με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ioniansprorts. Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε μεταφερθεί από τις 18 Φλεβάρη, σήμερα καθώς τότε απεργούσαν οι δικηγόροι. Η υπόθεση λοιπόν μιλήθηκε κανονικά με τον δράστη της επίθεσης να δίνει το παρών μαζί φυσικά με τον συνήγορο υπεράσπισης κο Παναγιώτη Κεφαλληνό. Από την άλλη πλευρά ήταν ο Αντώνης Πυλαρινός ο οποίος μπήκε στην αίθουσα με έναν ογκώδη φάκελο μέσα στον οποίον ήταν όλα τα αποδεικτικά έγγραφα, από τα φύλλα αγώνα έως και τις εξετάσεις από το νοσοκομείο του νησιού.

Ο κος Πυλαρινός εξέθεσε με λεπτομέρειες όλα τα γεγονότα από την αρχή έως το τέλος της περιπέτειας του. Αναφέρθηκε πως έγινε το σκηνικό και πως βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος από κτύπημα στο κεφάλι. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την δίωξη του κατηγορούμενου απλά επιθυμούσε ένα συγνώμη από τον δράστη της επίθεσης,  κάτι που δεν είχε συμβεί όλους αυτούς τους μήνες.

Από την πλευρά του ο “θερμόαιμος” οπαδός, ναι μεν παραδέχτηκε το συμβάν αλλά το αιτιολόγησε λέγοντας ότι κάποιος από πίσω τον έσπρωξε και το κινητό βρέθηκε στο κεφάλι του διαιτητή! Μάλιστα ο ίδιος ανάφερε ότι από εκείνη την ημέρα δεν πήγε άλλο στο γήπεδο! Το δικαστήριο αποφάσισε να τιμωρήσει τον δράστη με ποινή 10 μηνών και 2 χρόνια αποκλεισμό από τα γήπεδα. Την ώρα που θα αγωνίζεται ο ΑΟ Τσιλιβή θα πρέπει να βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Ο συνήγορος υπεράσπισης πήρε εκ νέου τον λόγο και μίλησε για εξοντωτική  ποινή ζητώντας την επιείκεια  του δικαστηρίου. Πράγματι,  η ποινή μειώθηκε από τους 10 στους 6 μήνες. Η ποινή όμως των δύο χρόνων αποκλεισμού από τα γήπεδα παράμεινε. Σίγουρο όμως είναι ότι ο “θερμόαιμος”  οπαδός θα κάνει έφεση επί της ποινής.

Αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι στο δικαστήριο εκτός από τον ίδιο τον διαιτητή και τον φίλο του επίσης πρώην διαιτητή Διον. Κλάδη δεν παραβρέθηκε κανείς από τον σύνδεσμο διαιτητών αλλά ούτε από την ΕΠΣ Ζακύνθου. Ίσως να υπήρξε ελλιπής ενημέρωση, ίσως να ξεχάστηκε η υπόθεση από τα τόσα που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στο νησί.   

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.