Παρά τις αντίξοες συνθήκες (Κορωνοϊός-Ιανός) συνεχίζεται η προετοιμασία της Ζακύνθου ενόψει της πρεμιέρας τις 11ης Οκτωβρίου. Οι κυανοκίτρινοι έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές τους με τον Καρακούτη να είναι ο τελευταίος παίκτης ο οποίος έχει έρθει στο νησί.

Από εδώ και πέρα, ο τεχνικός της ομάδας Στάθης Καραμαλίκης θα πρέπει να βρει την κατάλληλη χημεία και να μοντάρει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα. Μετά από αρκετό καιρό, ήρθε η ώρα η Ζάκυνθος να κάνει και ένα φιλικό εκτός νησιού. Αυτό θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι στις 12 στην φιλόξενη έδρα του Αίαντα Γαστούνης.

Θα είναι ένα δυνατό τεστ για τους νησιώτες που θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια ομάδα που ανήκει στον ίδιο όμιλο (9ο) της Γ΄ Εθνικής.

Οι μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα της Ζακύνθου είναι 13 και είναι οι εξής:

Διαμαντής (Τερμ.) Θεοδωρόπουλος (Τερμ.), Καλλιβωκάς (Κεντρικός αμυντικός), Κωστάκης (Aμυντικός μέσος), Ματέους (Αριστ. αμυντικός), Λόμπα (Αμυντικός μέσος), Καψάσκης (Επιθετικός), Κονδύλης (Μεσοεπιετικός), Εντουάρντο (μεσοεπιθετικός), Μαρίνος Ν. (Επιθετικός), Ζώντος (Επιθετικός), Καρακούτης (Επιθετικός), Τζανάρι (Ακραίος επιθετικός)   

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.