Οι σκέψεις της ΕΠΟ για την διακοπή ενός μήνα του ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από δεκάδες ομάδες που οι περιοχές του ανήκουν στο Α΄ επίπεδο επιτήρησης! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, είναι αρκετοί οι παράγοντες που ήδη έχουν υψώσει φωνή και θα ζητήσουν από την ΕΠΟ να αποφασίσει με γνώμονα σε πρώτη φάση την τήρηση των μέτρων προστασίας αλλά και την διατήρηση των ομάδων στο καθεστώς που υπάρχει.

Ένα lockdown στο ήδη καταρρακωμένο ποδόσφαιρο της Γ΄ Εθνικής θα ήταν η ταφόπλακα καθώς οι ομάδες δεν μπορούν να σηκώσουν αυτό το οικονομικό  βάρος καθώς έχουν αρκετούς παίκτες ξένους αλλά και παίκτες που πρέπει να τους κοιμίσουν και να τους ταΐσουν. Με δεδομένο ότι η χρονιά είναι ήδη καταστροφική οι ομάδες δεν μπορούν να σηκώσουν μια διακοπή ενός μήνα. Ίσως τις επόμενες ημέρες ή και ώρες η Επιτροπή της Γ΄ Εθνικής να δει το θέμα υπό άλλο πρίσμα και να δώσει το πράσινο φώς στους ομίλους που οι περιοχές τους είναι στο κίτρινο να συνεχίσουν να αγωνίζονται .  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.