Μόνο και μόνο που καταβαίνει και αγωνίζεται η ομάδα της Ζακύνθου είναι μια ακόμα  νίκη κόντρα σε όλους αυτούς που την ήθελαν εκτός ποδοσφαιρικού χάρτη! Αυτά τα 13 παιδιά που ταξίδεψαν στη Κρήτη, είναι ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Το ίδιο είναι και ο προπονητής Δημήτρης Νόλης που έχει καταφέρει να κατεβάζει την ομάδα με αξιοπρέπεια, αψηφώντας τους κινδύνους που διατρέχει.

Χίλια μπράβο σε όλους αυτούς που πήγαν στην Κρήτη! Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο! Η πληγωμένη Ζάκυνθος, συνεχίζει να διδάσκει ήθος και λεβεντιά! Ηττήθηκε δίκαια από τον Ηρόδοτο με 2-0. Ένα δικό της πρώην παιδί έμελλε να την πληγώσει και αυτός ήταν ο Χρήστος Χατζησάββας ο οποίος πέτυχε και τα δυο τέρματα (16΄ και 66΄) . Το πρώτο βέβαια ήταν ένα τυχερό γκολ που βρήκε σε σώμα παίκτη της Ζακύνθου (Καλλιβωκάς) και κατέληξε στα δίχτυα! Όμως, μικρή σημασία έχει. Τους τρεις βαθμούς τους πήρε η ομάδα της Κρήτης. Η Ζάκυνθος πήρε το χειροκρότημα αν και θα μπορούσε στο τέλος να μειώσει το σκορ αλλά εκτός των άλλων ήταν άτυχη καθώς στο 87΄ ο Κοναγκάγια σημάδεψε το δοκάρι του Δήμιζα.     

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ>>> 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δραγάτης Αλ. (Ανατ. Αττικής) με βοηθούς τους Χρηστάκο Π. (Πειραιώς) και Ίσσα Αλ. (Αθηνών)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιάννης Τάτσης): Δήμιζας, Κατίδης, Βρεττός(87′ Καργιωτάκης), Καντέ(73′ Αργκιλέσι), Σουρνάκης, Ρουσσάκης, Μπολάκης, Λουμπάκης(63′ Αποστολίδης), Χαλκιαδάκης, Κόρτσαμ, Χατζησάββας(73′ Κοιλιάρας Δ.)

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Νόλης ): Πατσιογιώργος, Κολεύρης, Μαρίνος, Καλλιβωκάς, Κούνια, Σούρμπης, Ντάσης, Κοναγκάγια, Τέλλεν Καψάσκης

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.