Ακόμα δύο μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα της Ζακύνθου στην προσπάθεια που κάνει για να ενισχυθεί στις μεταγραφές του Γενάρη.

Παίκτης της Ζακύνθου είναι από την προηγούμενη ομάδα ο νεαρός αμυντικός μέσος Κώστας Γεωργακόπουλος ο οποίος στο προηγούμενο ματς της Ζακύνθου με τον Διγενή Νεοχωρίου αγωνίστηκε και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τους νησιώτες στην μεσαία γραμμή. Ο Γεωργακόπουλος είναι 23 ετών από τον Πύργο Ηλείας και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δόξα Νέας Μανωλάδας, Γ εθνική , ΑΕΛ Α’ Εθνική επαγγελματικό συμβόλαιο ,Πανηλειακό Γ’ εθνική , Ερμιονίδα Γ’  Εθνική, Κέρκυρα Β’ εθνική , Καβάλα football league δανεικός από την Ξάνθη Β εθνική ,Ηρόδοτος Β’ εθνική και μέχρι τώρα αγωνιζόταν με την ομάδα του Βύρων Καβάλας Γ εθνική κατηγορία.

Ο Δημήτρης Γκάρας είναι ο νέος τερματοφύλακας του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Μετά την αποχώρηση του Μπλατσιώτη, η διοίκηση της νησιώτικης ομάδας βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Δημήτρη Γκάρα. Ο πανήψηλός τερματοφύλακας βρίσκεται ήδη στο νησί. O νεαρός γκολκίπερ, με καταγωγή από Αλεξάνδρεια Ημαθίας, που έχει αγωνιστεί και στην ομώνυμη ομάδα, και ύψος 1.92, έπαιζε στη Σούπερ Λιγκ 2 με τα Τρίκαλα για δύο χρόνια,  και Απόλλων Λάρισας, ενώ ακόμα θήτευσε σε ακαδημίες Ξάνθης, Ιάλυσο Ρόδου (Φούτμπολ Λιγκ) και Ανατολή Ιωαννίνων (Γ΄ Εθνική).

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.