Γρήγορα αντανακλαστικά επέδειξε η διοίκηση του Αχιλλέα Ζακύνθου στο δελτίο τύπου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Ζακύνθου το οποίο άφησε αιχμές ότι την ομάδα του Αχιλλέα την εκπροσώπησε ο Ευάγγελος Σεληνιωτάκης ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο στο νησί και ήρθε με ειδική εντολή!

Για αυτό τον λόγο η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση και βάζει τα πράγματα στην σωστή τους θέση, τονίζοντας ότι ο κος Σεληνιωτάκης όπως και ο Ξένος Παναγιώτης είναι άνθρωποι της ομάδας και ζουν στο νησί τα τελευταία 35 χρόνια! Μάλιστα η διοίκηση του Συλλόγου τονίζει με έμφαση ότι την ομάδα του Αχιλλέα Ζακύνθου την διοικεί πλέον μια παρέα Ζακυνθινών, φίλων και συμμαθητών. Πάντως σύμφωνα με δημοσιογραφικές  πληροφορίες ο κος Σεληνιωτάκης θα αναλάβει θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αχιλλέα μετά την εκλογή του Δημήτρη Ξένου στην ΕΠΣ Ζακύνθου.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κύριοι του απερχόμενου Δ.Σ, σε απάντηση του Δελτίου Τύπου που δημοσιεύσατε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Το καλοκαίρι αναλάβαμε τη διοίκηση του Αχιλλέα μια παρέα νέων Ζακυνθινών και παλαιών συμμαθητών, με μόνο σκοπό την στήριξη και την ενίσχυση του ιστορικού αυτού σωματείου, προς όφελος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη Ζάκυνθο, δίνοντας τη δυνατότητα και το κίνητρο σε  νέους ανθρώπους να αθλούνται δωρεάν, σε ένα δυσμενές κοινωνικό περιβάλλον.

Στις εκλογές της Κυριακής 3/4/16 η συμμετοχή μας έγινε με γνώμονα την βελτίωση των ζητημάτων που αφορούν το ζακυνθινό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και μόνο. Η όποια σύνδεση των εκλογών της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου (και κάθε Ε.Π.Σ.) με τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ και τον άρρωστο επαγγελματικό αθλητισμό δεν μας αφορούν και τη βρίσκουμε ζημιογόνα.  Διερωτόμαστε, αν την ίδια αντίληψη και στάση έχετε και είχατε και εσείς, διαχρονικά.

Σε ενημέρωσή σας, αν πραγματικά δεν το γνωρίζατε, το Δ.Σ. του σωματείου μας εξέλεξε ως τακτικό εκπρόσωπο τον Ξένο Παναγιώτη και ως αναπληρωματικό τον Σεληνιωτάκη Βαγγέλη ο οποίος μάλιστα δεν είχε καμία συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Αμφότεροι είναι γεννημένοι και μεγαλωμένοι στο νησί, μόνιμοι κάτοικοι Ζακύνθου τα τελευταία 35 χρόνια και μέλη του σωματείου. Τα συγκεκριμένα άτομα συμμετέχουν απ’ την πρώτη στιγμή στην προσπάθειά μας, την οποία ξεκινήσαμε το καλοκαίρι και θα συνεχίσουμε παρά τις δύσκολες συνθήκες και τις αντιξοότητες σε όλα τα επίπεδα…

Με εκτίμηση το Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.