Μια σπουδαία κίνηση έκανε η ΕΠΣ Ζακύνθου η οποία βρήκε τρόπο να βοηθήσει τα σωματεία της σε καιρούς δύσκολους. Η διοργανώτρια με ανακοίνωση της ενημερώνει τις ομάδες της για τις κινήσεις που θα κάνει, έτσι ώστε η μικρή αυτή βοήθεια της να πιάσει τόπο.

Αναλυτικά

Η Ε.Π.Σ. Ζακύνθου με το παρόν δελτίο τύπου θα ήθελε να ενημερώσει  τα σωματεία – μέλη της καθώς και το φίλαθλο κοινό ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο υπ’ αριθμόν 40-2021 αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

•          Παροχή οικονομικής βοήθειας 150€ προς τα ενεργά σωματεία μέλη μας όπου αγωνίζονται στο τρέχον πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου.

•         Δωρεάν χορήγηση από 5 μπάλες για κάθε ενεργό σωματείο μέλος μας που αγωνίζεται στο  πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου.

•         Τη μη παρακράτηση του ποσοστού υπέρ της ΕΠΣ Ζακύνθου για την αγωνιστική περίοδο 2021 -2022 και κατά συνέπεια δωρεά υπέρ των σωματείων που αγωνίζονται στις Εθνικές Κατηγορίες (Γ΄ Εθνικής, Β’ και Γ’ Γυναικών ) από τις ακαθάριστες εισπράξεις των σωματείων από τους εντός έδρας αγώνες (έκδοση εισιτηρίων, έκδοση καρτών διαρκείας κλπ.) και από τη διανομή καρτών διαρκείας όπως ορίζει η Οικονομική Εγκύκλιος 2021 – 2022 της Ε.Π.Ο .  

•         Τον ορισμό έναρξης πρωταθλήματος του Β’ Τοπικού Πρωταθλήματος στις 15-16/01/2022.

Μετά τιμής

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.