Σε ανακοίνωση – διάψευση του δημοσιεύματος του αθλητικοί σαιτ sporstonoto που τις ήθελε να εντάσσονται ανάμεσα στις  υπόλοιπες Ενώσεις που έστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία ζητούσαν την αναδιάρθρωση, προχώρησαν οι ΕΠΣ Καρδίτσας, Αχαΐας και Σάμου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αχαΐας:

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας ουδέποτε απέστειλε επιστολή στην Ε.Π.Ο. ούτε συμμετείχε σε ομαδική επιστολή ενώσεων προς την Ε.Π.Ο. για κανένα λόγο.

H ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας, με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδουν ότι συμμετείχαν στη σύνταξη της επιστολής των 14 Ενώσεων, που είδε το φως της δημοσιότητας στα ΜΜΕ, σχετικά με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Τονίζουν δε ότι ουδέποτε υπογράφτηκε και στάλθηκε αυτή η επιστολή.

Η Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Σάμου:

Η ΕΠΣ Σάμου δηλώνει ότι έχει παντελή άγνοια για την ύπαρξη τέτοιας επιστολής.

Η δήλωση του προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, Θ. Κάρτσακλα: H μόνη προφορική πρόταση προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Γραμμένο και τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Δημητρίου ήταν να υποβιβαστούν από την Γ’ Εθνική οι μαθηματικά πεσμένες ομάδες και ουδεμία σχέση έχει η αναφορά δημοσιεύματος για αναδιάρθρωση κατηγοριών“.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.