Παύση της διοίκησης στην ΕΠΣ Κεφαλληνίας – Ιθάκης και αναστολή δράσης μετά από απόφαση της ΓΓΑ.

Σε αναστολή της αγωνιστικής δράσης οδηγείται η Ένωση Κεφαλληνίας – Ιθάκης.

Η ΓΓΑ με απόφαση της παύει τη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η εν λόγω ΕΠΣ.

Η Ένωση Κεφαλληνίας – Ιθάκης θα προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια για την προσωρινή ανάκληση της απόφασης της ΓΓΑ που κήρυξε έκπτωτη τη διοίκηση της.

Σε ό,τι αφορά, την κίνηση της ΓΓΑ να κόψει την μπάλα στην συγκεκριμένη Ένωση, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαδικασίες ξεκίνησαν μετά από αγωγή που κατέθεσε υποψήφιο μέλος του ΔΣ στις εκλογές του 2022, στις οποίες και δεν εκλέχθηκε.

Η αγωγή που κατατέθηκε ήταν για ομάδα που δεν αγωνίστηκε για δύο χρονιές στα πρωταθλήματα και δεν είχε δικαίωμα ψήφου. Σχήμα οξύμωρο από την στιγμή που λόγω κορονοϊού εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε δράση.

«Το νομικό μας έχει αναλάβει τις επόμενες κινήσεις για την ανάκληση της απόφασης της ΓΓΑ», ήταν το σχόλιο του προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι, Θεμιστοκλή Βαλσαμή στην mikriliga.com.

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας Ιθάκης ανακοινώνει την αναστολή διεξαγωγής όλων των διοργανώσεων της Ένωσης (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Πρωταθλήματα υποδομών κλπ), καθώς και κάθε εν γένει δραστηριότητα της.

Αιτία η έκδοση απόφασης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που παύει την Διοίκηση της. Τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης ενημερώνουν πως άμεσα θα προσφύγουν εναντίον της ως άνω απόφασης στα αρμόδια δικαστήρια, προκειμένου να διαφυλάξουν την ομαλότητα στο τοπικό ποδόσφαιρο και να προασπίσουν την τιμή και υπόληψη τους.

Η Γραμματεία της Ένωσης θα παραμείνει ανοικτή για να εξυπηρετεί τα Σωματεία στην διεκπεραίωση των υποθέσεων τους με την ΕΠΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.