Στις αρχές τις εβδομάδας τα έξι από τα 11 μέλη του ΔΣ διαχώρισαν τη θέση τους από τις επιλογές του προέδρου, Δ. Μπαλαφούτη, ο οποίος, αν και φίλαθλος της ΑΕΚ, αποτελεί ένα από τα στηρίγματα της «παράταξης Σαρρή – Γιρτζίκη – Eλευθεριάδη» και επρόκειτο να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

Οι εξελίξεις στην ΕΠΣ Αχαΐας έχουν προκαλέσει “πονοκέφαλο” στην ΕΠΟ που βλέπει σιγά σιγά ένα μεγάλο κάστρο της να πέφτει και να αλλάζει ρότα. Η ΕΠΣ Αχαϊας είναι μια απο τις μεγάλες Ενώσεις και ως γνωστόν μέχρι πρόσφατα στήριζε την πλευρά του συστήματος. Μετά από αυτή την εξελίξη  ενθουσιασμός επικρατεί στην αντιπολίτευση καθώς βλέπει ότι η ζυγαριά με αυτήν την Ένωση γέρνει πάρα πολύ υπέρ της

Ο Μπαλαφούτης γνωρίζοντας από την πρώτη ημέρα τις εξελίξεις, ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την ΕΠΟ προκειμένου να πάρει οδηγίες για το πώς θα αντιμετωπίσει την κατάσταση. Η συμβουλή που πήρε ήταν να κερδίσει χρόνο και να καθυστερήσει τις εξελίξεις. Όμως τα έξι μέλη του ΔΣ ζήτησαν με εξώδικα τη σύγκλιση ΔΣ. Αν ο Μπαλαφούτης δεν πάει σε ΔΣ την Δευτέρα 12/9, τότε η πλειοψηφία η οποία τάσσεται ξεκάθαρα πλέον στο πλευρό της αντιπολίτευσης και της «παράταξης Γραμμένου», θα το συγκαλέσει μόνη της για την Τετάρτη 14/9.

Σε εκείνη τη συνεδρίαση, το ΔΣ θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του προεδρείου, ο Μπαλαφούτης θα αποτελέσει παρελθόν και πρόεδρος θα αναλάβει ο Άγγελος Δανιήλ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.