Αναβολή για την Τρίτη 6 Οκτωβρίου πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζακύνθου που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος; Η έλλειψη απαρτίας! Στο συμβούλιο θα συζητείτο και το θέμα των παραχωρητηρίων των γηπέδων στις τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Ο Δήμαρχος κος Νίκητας Αρετάκης είχε δεσμευτεί στο προηγούμενο  Δημοτικό συμβούλιο ότι τα γήπεδα θα ήταν όλα έτοιμα στις 30/9. Την ίδια ημερομηνία είχε θέσει και η ΕΠΣ Ζακύνθου που περιμένει διακαώς το πράσινο φως από το Δημ. Συμβούλιο, έτσι ώστε να δοθούν τα παραχωρητήρια και να γίνει επιτέλους η κλήρωση των πρωταθλημάτων!

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, οπότε, όλη η διαδικασία πηγαίνει για την επόμενη εβδομάδα, χωρίς να υπάρχει η βεβαιότητα ότι θα τα γήπεδα θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές που έχει θέσει η ίδια η αντιπολίτευση.

Την ίδια ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο Μαχαιράδο καθώς οι άνθρωποι του χωριού αλλά και της ομάδας δεν θέλουν να δοθούν πάνω από τέσσερα παραχωρητήρια για το συγκεκριμένο γήπεδο!   

Ο κορονωϊός άλλα και ο Ιανός που πέρασε από το νησί έχουν δημιουργήσει καθυστερήσεις και ως εκ τούτου οι προβλεπόμενες ημερομηνίες αλλάζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος υπεύθυνος αθλητισμού και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Σταύρος Κακολύρης κάνει από την πλευρά του αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμα τα γήπεδα του Μαχαιράδου, Αγγερικού και Λιθακιάς στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, έτσι ώστε να απεγκλωβιστεί η κατάσταση στο γήπεδο του Μαχαιράδου. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν απτά αποτελέσματα σύμφωνα με τον υπεύθυνο αθλητισμού για τα παραπάνω γήπεδα.   

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.