Ο νέος υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Ζακύνθου είναι ένας άνθρωπος που έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του ότι θα κερδίσει αυτή τη “μάχη.”  Η συγκριμένη “μάχη” έχει όνομα και είναι τα Δημοτικά Γήπεδα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ονοματεπώνυμο και είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Κακολύρης.

Ο νέος υπεύθυνος αθλητισμού,  έχει βάλει στόχο να ετοιμάσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τρία γήπεδα. Του Μαχαιράδου, Αγγερικού και Λιθακιάς, έτσι ώστε να μπορέσουν να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ζακύνθου. Ήδη έχουν γίνει μεγάλα βήματα προς σε αυτή την κατεύθυνση.

Στο Μαχαιράδο θα γίνει αποκατάσταση της σκεπής που την ξήλωσε ο “Ιανός”, θα αντικατασταθούν τα πλαστικά καθίσματα στις κερκίδες και θα αλλαχτούν οι πάγκοι με σύγχρονους. Επίσης, έχει γίνει το απαραίτητο “χτένισμα” στο γηπέδου και ε χει προστεθεί καουτσούκ. το συγκριμένο γήπεδο θα είναι έτοιμο σε μια εβδομάδα περίπου.

Στο γήπεδο του Αγγερικού, έχουν γίνει οι διορθώσεις στα ηλεκτρολογικά του γηπέδου, ο πίνακας εχει αλλαχτεί και έχει μπει σε εσωτερικό χώρο. Επίσης, γίνονται οι απαραίτητες εργασίες στα αποδυτήρια του γηπέδου και σε αυτό το γήπεδο οι εργασίες γίνονται με εντατικούς ρυθμούς, έτσι ώστε ο ‘Αγγερικός”  να είναι έτοιμος στα μέσα του Οκτωβρίου τότε που θα μπορεί εκεί να γίνονται κανονικά οι αγώνες.

Το πρόβλημα στο γήπεδο της Λιθακιάς έχει να κάνει με την ηλεκτροδότηση και εκεί γίνεται ένας αγώνας δρόμου, έτσι ώστε το συγκεκριμένο

γήπεδο να πάρει την άδεια που απαιτείται για να γίνουν και εκεί ποδοσφαιρικοί αγώνες. Συνοψίζοντας, υπάρχει η διαπίστωση ότι το κλειδί είναι αυτά τα 3 γήπεδα. Αν παραδοθούν στις ομάδες, τότε θα αλλάξει προς το καλύτερο το ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Αυτό το στοίχημα θέλει να κερδίσει ο Σταύρος Κακολύρης και από ότι δείχνουν τα πράγματα είναι πολύ κοντά στο να το κερδίσει.

 Για το γήπεδο των Αμπελοκήπων τα έχουμε πει. έχει μπει μέσα ο εργολάβος και εχόντως καλών των πραγμάτων το Νοέμβριο θα είναι έτοιμο. 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.