Παρά πολύ καλή ήταν η παρουσία του ΑΝΟΖ στην κατηγορία των masters  στους κολυμβητικούς αγώνες που έγιναν στην Αθήνα καθώς η Ζακυνθινή ομάδα επέστρεψε στο νησί με 6 μετάλλια.

Συγκεκριμένα κατέκτησαν οι αθλητές κατέκτησαν  τέσσερα αργυρά και δυο χάλκινα μετάλλια στη διοργάνωση που συμμετείχαν, κάνοντας περήφανο τον ΑΝΟΖ για άλλη μια φορά.
Από τους αθλητές εξαιρετικός ήταν ο Ανδρέας Μαρίνος που είχε τρία ασημένια μετάλλια στα 50μ. πεταλούδα και στα 50 και 100 μ. ύπτιο. Επίσης πήρε ένα χάλκινο στα 50μ. ελεύθερο.

Από τη μεριά του ο Γεώργιος Κωνσταντίνου ήταν ασημένιος στα 100μ. ύπτιο, ενώ η Διονυσία Πάστρα πρόσθεσε στα 50μ. ύπτιο ένα χάλκινο μετάλλιο. Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής Διονύσης Μαρίνος, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι την απονομή στον Ανδρέα Μαρίνο έκανε ο Ολυμπιονίκης στην ανοικτή κολύμβηση Σπύρο Γιαννιώτης.

Πρόσκληση για Τακτική Γενική Συνέλευση

Εν τω μεταξύ ο ΑΝΟΖ ενημέρωσε ότι καλεί τα μέλη του για την Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου στα γραφέια του Ομίλου.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό του, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στο Κρυονέρι Ζακύνθου, στις 26 Μαρτίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, με θέματα:
1. Έκθεση Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου για το χρονικό διάστημα από 21-03-2016 έως 31-12-2016
2. Υποβολή Οικονομικού Απολογισμού και Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής για το χρονικό διάστημα από 21-03-2016 έως 31-12-2016.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα 12:00, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα. Στη περίπτωση αυτή η συνέλευση ευρίσκεται εν απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των παρευρισκομένων που είναι ταμιακώς τακτοποιημένα . Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Όμιλο, πριν τη Γενική Συνέλευση».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.