Με ανακοίνωση της η ομάδα του ΑΟ Λεβάντε στην σελίδα της στο fb κατηγορεί την ΕΠΣ Ζακύνθου για ολιγωρία και για απειρία όσον αφορά τα παράτυπα δελτία και φυσικά την διακοπή των πρωταθλημάτων για πάνω από έναν μήνα. Η διοίκηση του Συλλόγου κάνει λόγο ότι θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και θα κάνει ένσταση κατά του κύρους του πρωταθλήματος και στην χειρότερη περίπτωση θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν μπορεί να πληρώνει ποδοσφαιριστές για κάτι που η ίδια δεν ευθύνεται λέει μέσα η ανακοίνωση. Την παρασκευή στις 6/3 θα γίνει η συγκέντρωση φίλων του Συλλόγου για ενημέρωση αλλά και για να παρθούν αποφάσεις.

Αναλυτικά

Φίλοι της ομάδας μας, κανένα πρωτάθλημα δεν έχει σταματήσει για ένα μήνα και βάλε , επειδή υπάρχουν 25 προβληματικά δελτία!!!…είναι παράνομο, δεν το λέει πουθενά καμία σχετική νομοθεσία.

Μάς λένε ότι δεν υπάρχει ιντερνέτ δεν υπάρχει υπολογιστής(να αγοράσουν!!φθηνά είναι!! και να επιμεριστεί το έξοδο στις ομάδες!!!),μας λένε εδώ και ένα μήνα ότι μεταφέρονται τα εκκρεμή δελτία στην ΕΠΟ και όλο εδώ είναι!! Κάνουν πολιτική λέγοντας μας ότι πέτυχαν να μην πληρωθούν τα δελτία(ανακρίβεια) και δεν μπορούν να πετύχουν να συνεδριάσει η ΕΙΜ νωρίτερα για να λήξει το θέμα! Πιστεύω ότι επειδή είναι άπειροι τους δουλεύουν από την ΕΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ!

Επειδή ο καιρός περνάει τα έξοδα τρέχουν και επειδή όλοι έχουμε ξενερώσει κάτι πρέπει να γίνει…καμιά συμφωνία κυρίων δεν λέει ότι η ομάδα μας θα πρέπει να πληρώσει την απειρία και την ολιγωρία της διοργανώτριας!

Προτείνουμε την Παρασκευή 6/3 και ώρα 20.00 στο παλιό δημοτικό σχολείο μας συγκέντρωση όλων των φίλων της ομάδας.

Θέμα

Υποβολή ενστάσεων στην ΕΠΟ κατά του κύρους του πρωταθλήματος ή άμεση αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα σε ένδειξη διαμαρτυρίας!!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.