Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΚ Αντώνης Ποταμίτης είναι αυτός που κρατά την τύχη της ομάδας στα δικά του χέρια αποκλειστικά.

Ο Σύλλογος μετά την καταπληκτική χρονιά που έκανε στην Γ΄ εθνική με την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορίας (από πολύ νωρίς), ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα. Μπορεί τα πράγματα να είχαν μείνει στάσιμα τους τελευταίους μήνες, αλλά πλέον κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα… και τι είναι αυτό; η επιθυμία του γνωστού επιχειρηματία να έρθει στο νησί και να ξεκαθαρίσει πλέον το τοπίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εξυδερκής “πρόεδρος” θα έχει επαφές με τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. και μέσα από αυτές θα διαμορφώσει τη νέα πορεία της ομάδας. Ο ίδιος έχει την διάθεση την οικονομική να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει στην ομαλότητα.

Υπάρχει όμως ένα “αλλά” και αυτό είναι η διάθεση που θα έχουν τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου να βοηθήσουν τη νέα χρονιά με την παρουσία τους και όχι μόνο. Ο κος Ποταμίτης φυσικά είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο που έγινε η αναδιάρθρωση του Ελληνικού πρωταθλήματος που επί της ουσίας υποβίβασε όλες τις ομάδες που με κόπο, χρήμα και ιδρώτα παρέμειναν στην κατηγορία, αφού η Γ΄ Εθνική επί της ουσίας είναι η παλιά Δ΄ Εθνική.

Αρα, ο κος Ποταμίτης θα κοιτάξει να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του και προφανώς θα θέσει το δίλημμα του δρόμου προς το πρωτάθλημα και φυσικά της ανόδου στην football League ψάχνοντας συμπαίκτη ακόμα και εκτός νησιού ή τον δρόμο της παραμονής σε αυτή την κατηγορία με πολύ πιο χαμηλό μπάτζετ και αγωνιστικές δυνατότητες. Το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί εντός των επόμενων ημερών με τον ερχομό στο νησί του ισχυρού παράγοντα.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.