Την Κυριακή το πρωί στις 10 η ώρα στο παλιό σχολειό στα Χαρτάτα θα κτυπά η καρδιά του ΑΟ Κατασταρίου. Εκεί στην αίθουσα του Σχολίου θα παρθούν οι αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου που βρέθηκε ξαφνικά από τον παράδεισο στην κόλαση.

Η αποχώρηση το βασικού χρηματοδότη Αντώνη Ποταμίτη έχει δημιουργήσει πρόβλημα βιωσιμότητας του Συλλόγου όχι μόνο για την συμμετοχή του στην Γ΄ Εθνική, κάτι που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει αλλά και για την συμμετοχή της ομάδας στην Α΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος! Με απλά λόγια η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη.

Τα μέλη της ομάδας αλλά και τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου θα αποφασίσουν για το τι θα γίνει με τον Σύλλογο, θα κοιτάξουν όλες τις παραμέτρους, πρωτίστως οικονομικές και θα δουν μέχρι που μπορεί να φτάσουν.

Η συνέλευση όπως όλα δείχνουν θα είναι κλειστή για τα ΜΜΕ. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια φημολογία για άμεση εμπλοκή ζακυνθινού παράγοντα που θα ήθελε να τρέξει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική με την βοήθεια του Αντώνη Ποταμίτη. Ήταν μια κουβέντα η οποία  δεν είχε κάποιο αντίκρισμα  από την στιγμή που ο κος Ποταμίτης έχει αποχωρήσει από την ομάδα και δεν ασχολείται με το θέμα άλλα και από τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.